‘Sakrij tu debelu guzicu u šator!‘: Vonn hejteri zatrpali komentarima, ona im odlučno uzvratila…

‘Sakrij tu debelu guzicu u šator!‘: Vonn hejteri zatrpali komentarima, ona im odlučno uzvratila…

Umirovljenu američku alpsku skijašicu, 36-godišnju Lindsey Vonn se cijele njene karijere, ali i sada, nakon što se ostavila skijanja, opisivalo kao “najljepšu skijašicu na svijetu” koja gdje god da se pojavi plijeni pažnju svojom savršenom linijom, dugim vitkim nogama i utegnutim trbuhom i stražnjicom na kojoj joj mnogi zavide. Piše Jutarnji list

Komplimenti su joj uvijek laskali i Vonn se ne srami redovito na Instagramu objavljivati fotografije svog seksi, utreniranog tijela.

No, u posljednje vrijeme počela se susretati s kritikama i uvredama na račun svog izgleda.

“Ja sa 60 i nakon dvoje djece izgledam bolje nego ona”, “Umišljena je, misli da je zgodnija nego što je… Ima debela koljena!”, “Uopće nema cice”, “Samo traži pažnju”, “UIma dobru guzu, ali je žešće glupa”, “Sakrij tu svoju debelu guzicu u šator”, samo su neki od hejterskih komentara koje je primila.

Sada je odlučila biti iskrena i progovoriti o uređivanju fotografija.

– U posljednje vrijeme objavila sam nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a to je nešto mnogo strašnije nego što se čini na prvu. Bez obzira na to što sam sportašica, dobivam ružne komentare zbog izgleda svog tijela, koji me ponekad bole. Ja sam također normalna osoba i ponekad se opustim, trbuh mi naraste i na mojoj guzi se može vidjeti celulit. Ipak, uvijek se sjetim kako mi je moje tijelo pomoglo da ostvarim nevjerojatne stvari – napisala je Lindsey podijelivši nekoliko svojih neretuširanih fotografija u kupaćem kostimu.

https://www.instagram.com/p/CGsRM7jnlyt/?utm_source=ig_embed

– Ponosna sam na to koliko sam jaka i sretna. Mogu vam obećati da nikad neću fotošopirati svoje tijelo, a ponosna sam i što nikad nisam imala nijednu plastičnu operaciju. Nema botoksa, filera ni mini operacija. Doslovno ništa. Ja sam 100 posto prirodna i 100 posto Lindsey. Zato šaljem poruku svima koji se ne osjećaju dobro zbog svog izgleda: ostanite snažni, ostanite zdravi i volite sebe bez obzira na to što hejteri govore. Posebno hvala svima koji su pozitivni i koji me podržavaju od starta – dodala je.

Foto: Instagram

Vonn, koja na Instagramu ima više od 2 milijuna pratitelja, za ovu je objavu dobila mahom pohvale. U komentarima su je podržale većinom žene izražavajući suosjećanje i podršku u borbi protiv iskrivljene i nerealne ljepote koja se redovito nameće na društvenim mrežama.

“Volim te. Hvala zbog ovog”, “Fantastična si. Trebamo više stvarnog života od žene poput tebe”, “Ti si legenda”, komentirale su njene pratiteljice.

– Podržimo body positivity kulturu – zaključila je Lindsey.

Podsjetimo, Lindsey je najuspješnija alpska skijašica svih vremena, koja drži rekord u broju pobjeda u svjetskom skijaškom kupu i broju osvojenih Kristalnih globusa.

Od 2007. do 2013. godine bila u braku s Thomasom Vonnom, a od prosinca 2017. u vezi s kanadskim hokejašem P. K. Subbanom (31) koji ju je zaprosio lani u kolovozu. Prenosi Jutarnji list