Ličko-senjski župan Darko Milinović smješten u gospićku bolnicu…

Ličko-senjski župan Darko Milinović smješten u gospićku bolnicu…

Njegov je mobitel tek od danas potpuno isključen što se do sada nikada nije događalo. Budući da o ovome slučaju nema puno podataka zbog čuvanja diskrecije bolesnika, jedino što se moglo doznati je da je Milinović danas osjetio probleme u disanju

Prije tjedan dana župan dr. Darko Milinović (57) izvijestio je  javnost kako je pozitivan na koronavirus te da se nalazi doma u samoizolaciji.

Stanje mu se danas pogoršalo pa je prebačen na covid-odjel u Općoj bolnici Gospić gdje se nalazi među dvadesetak mahom starijih pacijenata.

Milinović je nakon objavljivanja vijesti o svojoj bolesti nastavio iz kućne samoizolacije obavljati većinu svojih redovnih zadaća, javljati se na telefonske pozive i slično.

Njegov je mobitel tek od danas potpuno isključen što se do sada nikada nije događalo. Budući da o ovome slučaju nema puno podataka zbog čuvanja diskrecije bolesnika, jedino što se moglo doznati je da je Milinović danas osjetio probleme u disanju.

Na covid-odjelu u Gospiću ovih dana su od COVID-19 umirale isključivo osobe starije životne dobi. Danas su to bila dvojica pacijenata od 83  i 92 godine, oba iz Doma za starije i nemoćne u Gospiću.

Darko Milinović je inače uvijek bio u feet kondiciji, aktivno se bavio sportom, posjećivao teretanu i općenito bio vrlo dobrog zdravlja. Doznaje Novi list