Hrgović “nalupao” Bookera i slavio tehničkim nokautom: Sudac je morao zaustaviti El Animala

Hrgović “nalupao” Bookera i slavio tehničkim nokautom: Sudac je morao zaustaviti El Animala

Filip Hrgović uvjerljivo je stigao do 12. pobjede u svojoj profesionalnoj boksačkoj karijeri.

Filip Hrgović stigao je do 12. pobjede u profesionalnoj karijeri nakon što je tehničkim nokautom slavio protiv 39-godišnjeg Rydella Bookera. Hrgović se po drugi put predstavio na američkom tržištu, točnije na Floridi, a ovom je pobjedom zadržao svoj WBC International pojas prvaka.

Meč je prekinut početkom pete runde nakon što je sudac odlučio da je Booker primio previše snažnih udaraca u glavu, te da zbog njegovog zdravlja mora zaustaviti dominaciju našeg boksača.

Američki boksač, inače bivši sparing partner Hrgovića, hrabro je izdržavao brojne udarce našeg boksača, koji je plasirao 81 tvz. snažan udarac, dok je sam primio svega 16. Booker je u nekoliko navrata bio na rubu poraza, ali ga je u dva navrata spasilo zvono za kraj runde.

Kako je i najavio, Hrgović je slavio i sada se nada da će u idućem meču dobiti borca koji je ispod trojice trenutno najboljih boraca današnjice, odnosno Tysona Furyja, Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera.

Sam je prozvao Dilliana Whitea, Josepha Parkera, Michaela Huntera, Aleksandera Povetkina te Derecka Chisoru. Piše gol.dnevnik.hr