Mora se priznati, i Bandić zna trolati. Fotografijom na Facebooku ekspresno je uzvratio Juričanu na izjave kod Stankovića

Mora se priznati, i Bandić zna trolati. Fotografijom na Facebooku ekspresno je uzvratio Juričanu na izjave kod Stankovića

Ginom koji mi je poklonio nazdravit ću za sedmi mandat’

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić ekspresno je odgovorio Dariju Juričanu koji je danas gostovao kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u 2. Podsjećamo, Bandić i Juričan susreli su se prije tjedan dana na premijeri Juričanovog novog filma Kumek.

“Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!”, objavljeno je na Bandićevom profilu.

Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!

Posted by Milan Bandić Gradonačelnik on Sunday, November 29, 2020

‘STARI, OCVALI DJEDICA’

Uz tekst je objavljena i fotografija spomenutog gina koja je strateški postavljena na majicu s novim Bandićevim sloganom “Neumoran”. Inače, Juričan je kod Stankovića Bandića nazvao zombijem.

“Milan Bandić nije došao na premijeru, došao je u predvorje kina. Jedva je hodao, ljuljao se, jedva je govorio. To je jezivi zombi. Došao je s majicom na kojoj je bio slogan ‘neumoran’. Na jednog, starog, ocvalog djedicu stavili su natpis ‘neumoran’”, komentirao je i dodao:

Premijera ‘Kumeka’ je održana 22. prosinca, a Juričan je Bandiću tada poklonio knjigu i gin. “Poklonio sam mu knjigu, koju nije htio uzeti. Tutnuo mi je 70 kuna koliko košta knjiga. Prije toga sam mu dao gin i ako ćemo po toj njegovoj seljačkoj logici – duguje mi 240 kuna. Začudilo me to da ne zna ni poklon primiti.” Piše TELEGRAM