‘Vršnjaci su me maltretirali, a profesori tračali. Zato sam odustala od škole i – procvjetala!‘

‘Vršnjaci su me maltretirali, a profesori tračali. Zato sam odustala od škole i – procvjetala!‘

Britanska influencerica Demi Rose danas kaže kako blokira sve negativne komentare: ‘Ne vidim ništa što ne želim vidjeti‘

Demi Rose, 25-godišnja Instagram senzacija iz Velike Britanije, koja na spomenutoj društvenoj mreži ima nevjerojatnih 15 milijuna pratitelja, ovih dana promovira svoju novu modnu kolekciju nazvanu PrettyLittleThing, a tom prigodom za Daily Mail progovorila je, između ostaloga, o karijeri, vršnjačkom nasilju i estetskoj kirurgiji.

https://www.instagram.com/p/CDWo5fvA3Cl/

– Imala sam 14 godina kad su me počeli maltretirati u školi… Htjela sam steći prijatelje izvan tog okruženja, pa sam većinu vremena provodila na internetu.

Zanimala me i virtualna stvarnost, stalno sam bila za računalom, a onda se pojavio MySpace i ja sam napokon pronašla ‘svoj poziv’ – rekla je Demi, koja se proslavila nakon što su njezine fotografije s plaže preplavile društvene mreže i postale viralan hit. Prenosi Jutarnji list

https://www.instagram.com/p/CIjOwRkAIKh/

No iste su, nažalost, vrlo brzo završile i na lažnim profilima te web stranicama za odrasle – naravno, bez njezina dopuštenja.

– Kad sam vidjela da lažan Instagram profil s mojim fotografijama ima 3000 pratitelja, moram priznati da sam bila zavidna. Tad sam odlučila otvoriti vlastiti profil, sve ostalo je povijest – prisjeća se Rose, koja je s 18 godina potpisala i ugovor s modeling agencijom koja ju je lansirala među zvijezde.

https://www.instagram.com/p/B9j9s0uAr2e/

Britanka se tad još bila školovala za kozmetičarku, no s obzirom da joj mentori nisu bili baš naklonjeni, ubrzo je odustala od daljnjeg obrazovanja.

– Profesori su se okupljali iza mojih leđa i tračali, o mom radu govorili su s velikim neodobravanjem… 

https://www.instagram.com/p/B1e3DObAxhR/

Nikad nisam pronašla svoje mjesto u školi, ljudi su bili prilično gadni prema meni, jednostavno sam bila drugačija, ali otkako sam otišla, procvjetala sam! Sad blokiram sve negativne komentare – ne vidim ništa što ne želim vidjeti, jer ne želim da to utječe na moj način razmišljanja o sebi samoj – izjavila je Demi.

Iako je s vremenom naučila kako se nositi s ružnim komentarima, atraktivna ljepotica za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta priznaje kako i danas ima situacija u kojima joj nedostaje samopouzdanja.

https://www.instagram.com/p/Bnr7L1tlhTZ/

– Isprobala sam neke nekirurške zahvate, uključujući anticelulitne tretmane, no draže mi je držati se zdravog životnog stila. Vježbam pet do šest puta u tjednu za svoje opće zdravlje i dobrobit, a hoću li u budućnosti otići pod nož… Nekad rezultati estetske kirurgije zbilja izgledaju loše pa je možda ipak bolje ne riskirati. No opet, ne mogu ni biti sigurna kako ću se osjećati kad budem starija – zaključuje