Kantautorica Alex Ognjena (37) na Instagramu je objavila listu korisnika koje je blokirala.

Na popisu su se, među ostalim, našli i glazbenik Mladen Burnać (50) te Dino Drpić (39), bivši suprug Nives Celzijus (39).

Foto: Instagram

Ognjenoj je, čini se, prekipjelo zbog nemoralnih ponuda koje dobiva na društvenoj mreži.

– Hej, trebate sponzora sa strane? – nedavno ju je upitao pratitelj.

– U niti jednom trenutku svog života i s niti jedne strane sebe nisam imala sponzora niti ikad budem… hvala na ponudi, ali pokušajte kod nekoga tko nema ikakve vještine, radne navike, sposobnosti ili naznake morala. Ja nisam ta. Lijep pozdrav – odgovorila mu je.

Zatim se javno oglasila.

– Amo riješiti ovo jednom za sva vremena. NE tražim sponzora!!! Boli me k. za ičiji status ili novac. Cijeli se život sama financiram (i sebe i sina) i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman da sam i kruha gladna. NISAM pristala kad mi je bilo najteže, neću ni danas. Od sada nadalje ovakve ponude idu direktno na BLOCK. Bez iznimke. Ako vas fizičkim izgledom podsjećam na neke koje su sponzoruše, to je isključivo zato što se MENI sviđa kako izgledam i amen. Samo zato. Ne da ‘uhvatim’ nekoga. Trudim se biti pristojna sa svima vama, ali ponekad zaista nema smisla – napisala je prije nekoliko dana, pišu 24sata.