HDZ uzvratio Škori: On je fejk. Predstavljaju interesne lobije…

HDZ uzvratio Škori: On je fejk. Predstavljaju interesne lobije…

Nakon što su ih napustili Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan u Domovinski pokretu se nadaju da oni neće vrlo brzo postati HDZ-ovi žetončići. Na ove izjave iz Domovinskog pokreta oštro su reagirali iz HDZ-a. njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Kako kopni ucjenjivački potencijal Miroslave Škore, kako se postupno razotkriva duboka interesna pozadina “njegovog” političkog projekta, tako se i topi, iznutra se urušava, Poslovni pokret MŠ. Gospodin Škoro pritom se okrunio titulom šampiona neostvarenih ucjena & neispunjenih najava. Egzaltirano je tvrdio da će na predsjedničkim izborima pobijediti u prvom krugu, kad ono nije ušao ni u drugi. Nakon toga je frenetično uvjeravao Hrvate da će postati premijer, da bi ubrzo – svjestan da su njegova pretjerivanja već podosta naporna – počeo postavljati ultimatume tko će ili neće iz HDZ-a biti predsjednik Vlade. Kad ono – opet nula bodova.

Tako je i ovih zadnjih dana, očito i dalje frustriran izbornim porazom, grmio da POSPOK prerasta u “vodeću snagu”. Kad ono – spao je s početnih 16 saborskih mjesta na današnjih 10. Ako nastave tim užurbanim tempom, POSPOK će negdje na polovici mandata spasti na 3-4 zastupnika. I uopće ne brinite, i tada će g. Škoro, kao što je činio i prije, za sve svoje posrtaje tražiti krivce u drugima: za predsjedničke izbore tvrdio je (doduše, kraće vrijeme) da je “prevaren”; za njegov poraz na parlamentarnim izborima bila je kriva “nezrelost naroda”; sada pak štetu zbog bijega dvoje svojih zastupnika taj samoproglašeni patriotski velikan pokušava iskontrolirati novim lažnim optužbama na račun HDZ-a. I to na način da okrivljuje HDZ za bijeg zastupnika koje je sam odabrao – baš onih dvoje koji su se “proslavili” serijom izmišljotina, širenjem laži i iznošenjem mržnje protiv HDZ-a.

No istina je jednostavna: sve više hrvatskih ljudi shvaćaju da su g. Škoro i njegov pokret fejk i da puno više predstavljaju interesne lobije umjesto naroda na koji se tako često pozivaju.” -priopćeno je iz HDZ-a