Jovana nakon s*ksa: Monika se nije obrijala puna četiri mjeseca…

Jovana nakon s*ksa: Monika se nije obrijala puna četiri mjeseca…

Hrvatica Monika Horvat (28) na meti je brojnih natjecatelja u kontroverznom showu ‘Zadruga’, a ovaj put zamjerila se bivšoj djevojci Jovani Tomić poznatijoj kao Matora. 

Prije nekoliko dana, sudeći po izjavama Zadrugara, djevojke su imale seksualne odnose. Iako je Monika negirala bilo kakvu ‘akciju’ s bivšom djevojkom, Jovana je prijateljima ispričala detalje iz zajedničkog kreveta. Pišu 24sata

– Zvala me da imamo seks, a sada govori da sam spodoba. Djevojka se nije niti obrijala kada smo imale odnose. Četiri mjeseca nije koristila britvicu – vikala je Matora. Ni Monika joj nije ostala dužna pa ju je nazvala ‘bolesnom spodobom’ na što je Jovana burno reagirala.

U jednom trenutku je došlo i do fizičkog obračuna, ali zahvaljujući brzoj reakciji zaštitara, djevojke su na vrijeme razdvojene. Nakon što je Jovana iznijela intimne detalje, Zadrugari su ju podržali pa kolektivno napali Hrvaticu. 

– Čuli smo da koristiš narkotike, a to nam je potvrdio i tvoj prijatelj Filip Car. Ova djevojka uopće ne dolazi iz imućne obitelji kako priča već iz prosječne. To je jedna lažljiva bolesnica – otkrili su Monikini cimeri.