Josipa Lisac komentirala Lady Gagu i izvedbu himne: ‘Nije ona tako strašna pjevačica’

Foto: screenshot/yt

Legendarnoj pjevačici, kaže, više su se dopale izvedbe nekih drugih, primjerice Beyonce ili Marvina Gayea

Jedan od upečatljivijih trenutaka današnje inauguracije bila je izvedba himne. Otpjevala ju je Lady Gaga s kojom je, sudeći prema komentarima na mrežama, velik dio Amerikanaca bio oduševljen.

Novinari Večernjeg maloprije su se čuli s Josipom Lisac koja je pjevala na relativno nedavnoj inauguraciji hrvatskog predsjednika Milanovića.

Pročitali su joj neki komentar s Facebooka kako bi, citiramo, ona mogla naučiti Lady Gagu kako se pjeva himna. “Ne bih ja nikoga učila, ona je svoja i zna. Ja samo mogu pokazati sebe. Gaga je bila obučena u crveno-crno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga sam bila podložna kritikama ljudi koja možda to ne razumiju. Moram vam reći da je Lady Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme, rekla je za Večernji.

U nastavku je dodala kako nju Gaga nije impresionirala. “Nije Lady Gaga tako strašna pjevačica. Dosad sam čula puno američkih pjevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i je poanta. Mislim da je Gaga to izvela prosječno. Ona je dosta jednostavna u svom glazbenom izričaju. Ne bih imala ništa za ni protiv, izvela je onako kako ona to izvodi”, kazala je Lisac dodajući kako su još se puno više dopale izvedbe nekih drugih pjevača, primjerice Beyonce ili Marvina Gayea. Prenosi TELEGRAM