Krvavi obračun, policija ima osumnjičenog: U Mercedesu u Vodicama izrešetan poznati poduzetnik, šef Djela, potom i troje u Šibeniku; Policija poslala kući sve djelatnike svih dućana iz lanca

Krvavi obračun, policija ima osumnjičenog: U Mercedesu u Vodicama izrešetan poznati poduzetnik, šef Djela, potom i troje u Šibeniku; Policija poslala kući sve djelatnike svih dućana iz lanca

Oko 13 sati u Vodicama se ispred dućana iz lanca Djelo dogodilo ubojstvo, a i u Šibeniku je bilo mrtvih, ukupno četvero.

Na ulicama Šibenika trenutno traje opsadno stanje nakon višestrukog ubojstva koje je šokiralo cijeli grad.

Ubijeno je četvero ljudi, prema najnovijim informacijama ubojica se navodno nalazi u kući koja je pod policijskom opsadom.

Informacije koje je Šibenski objavio su, napominjemo, neslužbene ih iz policije.

Među ubijenima su navodno Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca “Djelo” čiji je otac poznati poduzetnik Joso Slamić koji se već neko vrijeme povukao iz biznisa i živi u Rijeci. Spominje se i Radojka Danek, stečajna upraviteljica i šibenska gradska vijećnica te još jedan muškarac.

Neslužbene informacije govore da je ubojica Branko Koloper, vlasnik propale šibenske tvrtke “Matkol”. On je imao niz pekara i trgovina po gradu, ali je otišao u stečaj.

Naravno, šibenska policija poslala je sve raspoložive snage na teren.

O događajima se oko 15 sati oglasila i šibenska policija:

Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama, izvijestili su iz policije.

Poznati poduzetnik sa šibenskog područja ubijen je iz automatske puške ispred jednog dućana u Vodicama, a napadač je u bijegu.

Ulice Vodica prepljavljene su specijalcima s dugim cijevima.

Na mjestu zločina, ispred trgovačkog centra Djelo, vidi se izrešetani Mercedes. Policija naoružana dugim cijevima čuva mjesto zločina.

Kako se neslužbeno doznaje u pekari Matkol u vlasništvu Branka Kolopera na Ražinama u Šibeniku dogodilo se trostruko ubojstvo. Ubojstvo se povezuje s ubojstvom poduzetnika u Vodicama, riječ je o istom napadaču koji se nalazi u bijegu.

Na mjestu zločina je i uplakana rodbina. Prizori su zaista potresni…, piše Šibenski.

Kako doznaje šibenskiportal.hr od jedne radnice Djela svi dućani u županiji moraju biti zatvoreni.

– Policija nam je naredila da zaključimo kase i da idemo kući – kazala je.

Muškarac je izrešetan kod upravne zgrade Djela u Vodicama.

Muškarac je izrešetan s dvadesetak kratkih rafala u svom automobilu, a žene su koju zaposlene tamo izašle su vikajući ubilo nam šefa – govori očevidac, prenosi sibenskiportal.hr