Bujas iz samoizolacije: Pozitivan sam na koronavirus…

Bujas iz samoizolacije: Pozitivan sam na koronavirus…

Gost večerašnjeg Pressinga je Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika, koji s voditeljem Ilijom Jandrićem razgovara o najavljenoj prosvjednoj akciji i aktualnim mjerama Stožera.

Bujas je trenutno u izolaciji.

“Bio sam dva puta na testiranju, jutros sam bio na antigenskom testu i pozitivan sam. Išao sam i na PCR test, nadam se da ću biti negativan”, rekao je Bujas i podsjetio da je sutra prosvjed.

Dodao je da se dobro osjeća, ali da ima povišenu temperaturu.

“Supruga, ja i sin smo u samoizolaciju. Još se nadam da će PCR  biti negativan”, kazao je Bujas.

Prijavljeno je da će na prosvjedu biti 25 tisuća ljudi, ali Bujas ističe da ne zna koliko će točno ljudi doći. No, sve sudionike poziva na pridržavanje epidemioloških mjera i odgovornost.

“Da je naša Vlada od početka pozivala na osobnu odgovorna, sada bi imali drugačiju priču. No, u naše Vlade nikad nije bilo niti plana niti kvalitetnog razgovora s građanima. Tretira nas se kao malu djecu, nešto nam se zatvara pa ans se pecka. A ono što smo vidjeli jučer, kad je Klariću u teretanu uletjela furija od policije i kao najveći kriminalac je odvučen u postaju je doista žalosno. Nadam se da ne živim u takvoj Hrvatskoj nego u jednoj demokratskoj Hrvatskoj”, kazao je Bujas i dodao:

“Ova represija nije dobra i ona mora stati odmah.”