Violinistica Bianca je ozlijedila grudi pod tušem: ‘Sad želim još veće silikone od 60.000 kuna’

Violinistica Bianca je ozlijedila grudi pod tušem: ‘Sad želim još veće silikone od 60.000 kuna’

Estetski kirurg kod kojeg je otišla na kontrolu savjetovao joj je da promijeni implantate jer je zadobila kapsularnu kontrakciju, koja se javlja kad tkivo zacjeljuje jakim ožiljkom oko stranog tijela poput implantata

Estetski kirurg kod kojeg je otišla na kontrolu savjetovao joj je da promijeni implantate jer je zadobila kapsularnu kontrakciju, koja se javlja kad tkivo zacjeljuje jakim ožiljkom oko stranog tijela poput implantata. Preporučio joj je da zamijeni implantate. No tu nastaju problemi za nju. Naime, violinistica pošto poto želi silikone iste veličine, ako ne i broj veće. 

– Sve godine normalno funkcioniram, ne bole me leđa. Ja bih dodala novac za operaciju samo da budu iste ili veće čak broj, da mi budu lijepe i čvrste kad nosim korzete, koje obožavam, jer sam i rodila. Trenutačno imam 1050 mililitara silikona u grudima. To je veličina ‘sedam’ – ispričala nam je tad Bianca. Piše 24sata

Estetski kirurzi su joj prvo predlagali da stavi “samo” 800 mililitara silikona, što bi značilo da bi joj grudi bile dva broja manje, odnosno imala bi “peticu”. Ona s time nije zadovoljna. Želi zadržati istu veličinu ili broj. Našla je proizvođača iz inozemstva koji bi zadovoljio njene potrebe za silikonima, iako je cijena veličine koju ona želi oko 8000 eura, odnosno oko 60.000 kuna.

Riječ je o specijalnim implantatima koji bi se izradili samo za nju. Novi silikoni imali bi 1200 mililitara i Bianca bi s njima imala “osmicu”. Njen zabrinuti suprug Roman Brnada (37), koji je podržava u svemu, spreman je platiti silikone pod svaku cijenu.

 -Zdravlje nema cijenu i od srca želi da stavim te silikone makar bili broj veći – govori nam Bianca, koja se nada da će uspjeti nabaviti specijalne silikone i ostvariti svoju želju da ima još veće grudi.

– Osjećam se bolje i grudi me ne bole više. Lagano sam počela i trenirati jer stižu ponude iz inozemstva za koncerte te se nadam da ću uskoro početi sa svirkama jer od bolova nisam mogla ni svirati – zaključila je Bianca.