Ribić objasnio kako je kupio vilu na obroncima Medvednice, evo što kaže

Ribić objasnio kako je kupio vilu na obroncima Medvednice, evo što kaže

Nakon napisa portala Index o vili koju je kupio na obroncima Medvednice, oglasio se i sindikalac Vilim Ribić

‘U kuću u Gornjem Vrapču preselio sam se još 2016. Ja sam je kupio još 2015. u roh bau fazi. Sindikatov stan u kojem sam do tada živio prodan je prošle godine, i to za 68 tisuća eura, dok je bio kupljen za 50 tisuća eura, a od kada sam se iselio nisam ga koristio ja već drugi čelnik Sindikata povremeno’, kaže Ribić za Jutarnji list.

‘Sve je savršeno čisto. Radim 30 godina i ova kuća je danas moja jedina imovina. Imam još godinu dana do mirovine i da imam ikakvog putra na glavi bio bi sakriven u mišjoj rupi, a ne bih ulazio u konflikte s domaćim imperijama. Stambeni prostor u kući velik je 98 četvornih metara, dok je u razini zemlje podrum. Za sve imam račune, majstori mi se ponekad smiju jer ništa ne želim platiti ‘na crno’ jer znam da od PDV-a žive naši članovi, a oni su i jedini kojima ću podnijeti izvješće o kupovini te kuće’, kaže Ribić.

Portal Index objavio je i kupoprodajni ugovor iz kojeg je vidljivo da je Ribić kuću kupio za cijenu, kako je objavio portal Index, od 90 tisuća eura, prenosi N1.