Nova Gradiška: Poklade uz epidemiološke mjere na nikad viđeni način – osvojite nagrade

Nova Gradiška: Poklade uz epidemiološke mjere na nikad viđeni način – osvojite nagrade

Iz Turističke zajednice grada Nove Gradiške primili smo informacije vezane uz ovogodišnje održavanje tradicionalnih pokladnih svečanosti u gradu Novoj Gradiški. U obavijesti uz ostalo stoji:

„Pandemija koronavirusa i epidemiloške mjere nam mnogo toga uskraćuju, a među njima su i pokladna događanja. Izostati će tako ove godine, uz velike i male poklade, a time pokladna povorka i tradicionalno pokladno druženje najmlađih Novogradiščana iz dječjih vrtića i nižih razreda osnovne škole. Da ipak ne prođe bez pokladnih događanja pobrinula se gradska Turistička zajednica koja organizira POKLADE ONLINE s online nagradnom igrom. -Draga djeco, maskirajte se i osvojite bogate nagrade! Sve što trebate napraviti je maskirati se i fotografirati te nam tu fotku poslati u inbox uz ime i prezime/ime skupine! Budite kreativni i veseli! Kako se prijaviti? Natječemo se u dvije kategorije. Pojedinačno i skupno. Za svaku kategoriju pripremili smo po 3 bogate nagrade! Fotografije šaljite do nedjelje 16.02. točno u ponoć. Sve poslane prijave/fotografije 17.02. postaviti ćemo na naš Facebook, nako toga fotografije koje prikupe najviše likeova osvajaju nagrade! Sretno! Krenimo s prijavama!
#tzgng #dječjeonlinepoklade #prijavise #osvojinagrade

Ove godine i velike poklade obilježavamo online! Sve do 16. veljače u ponoć fotkaj sebe ili svoju maskiranu skupinu i pošalji nam u inbox! 17. veljače sve pristigle fotografije ćemo postaviti ovdje na našu Facebook stranicu, a one fotografije s najviše likeova osvajaju vrijedne nagrade!

1.NAGRADA za pojedinačnu masku: 1000,00kn poklon bon u Planet Računala
1. NAGRADA za maskiranu grupu: 1000,00kn poklon bon u Slavonski dućan

Tu je još i 2000 kn nagrada za ostala mjesta!

Prijavi se što prije! Osvoji nagrade i pokaži svoju najbolju masku! Krenimo!

#tzgng #onlinepoklade #velikepoklade #prijavise #maskirajse #novagradiška

ab/dm