Goran Vlaović na pragu pedesete dobio dijete sa 17 godina mlađom zaručnicom i bivšom misicom…

Bivši nogometni reprezentativac Goran Vlaović i bivša Miss Universe Ivana Mišura dobili su prvo zajedničko dijete, a sretna vijest objavljena je i potvrđena na službenom Instagramu profilu Miss Universe Hrvatska.

“Čestitamo bivšoj Miss Universe Hrvatska Ivani Mišura i njezinu zaručniku na djevojčici koju su donijeli na svijet”, stoji u čestitci koja otkriva da se sretni par i zaručio, što javnost dosad nije znala.

Goranu, koji će ove godine proslaviti 49. rođendan, to je četvrto dijete, iz braka s Milanom Vlaović Kovaček ima sinove Stjepana i Marija te kćer Niku, dok je Ivani to prvo dijete.

Par je zajedno od 2018. godine, a Ivana je prva djevojka u koju se Goran zaljubio sedam godina nakon razvoda od bivše supruge. Upoznali su ih zajednički prijatelji prije četiri i pol godine, no isprva ih je povezivalo samo prijateljstvo. Ne izlaze baš često u javnost i ne komentiraju svoju vezu, ali Ivana je jednom prilikom za IN magazin otkrila da je s Goranom, koji je od nje stariji 17 godina, uistinu presretna.

Goran je u braku s Milanom bio osam godina, a Ivana je prije njega bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem.