Klisović o budućnosti SDP-a i izborima u Zagrebu…

Klisović o budućnosti SDP-a i izborima u Zagrebu…

“Ja sam samo dio reformskog procesa unutar SDP-a, jedno lice koje će ga na ovim izborima predstavljati i pokazati na koji način planiramo funkcionirati u budućnosti”, rekao je Joško Klisović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba i govorio o promjenama unutar SDP-a i planovima za Zagreb. Donosi HRT

– Mojom kandidaturom za gradonačelnika grada Zagreba SPD je istaknuo jedno lice koje bi trebalo simbolizirati novi, reformirani SDP. SDP koji se odmakao od dosadašnjih loših praksi koje su nas do parlamentarnog poraza u srpnju, i koje su jedan dio članstva preusko vezale uz gospodina Bandića, njegove interesne skupine, njegovu stranku i sve ono što on simbolizira u ovom gradu, izjavio je Joško Klisović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba.

Kaže kako je čelništvo SDP-a, pod vodstvom Grbina odlučilo vrlo ozbiljno reformirati stranku. Dodaje da su zato i raspuštena tijela organizacije u Zagrebu, ali članstvo je i dalje tu i želi “kvalitetnu, konstruktivnu kampanju u kojoj ćemo pobijediti i mene vide kao kandidata koji to može iznijeti”.

– Ja sam samo dio reformskog procesa unutar SDP-a, jedno lice koje će ga na ovim izborima predstavljati, i pokazati na koji način planiramo funkcionirati u budućnosti, kaže Klisović.