Novi detalji krvoprolića kod Slavonskog Broda, susjedi otkrivaju: ‘Sin je ubio oca‘

Novi detalji krvoprolića kod Slavonskog Broda, susjedi otkrivaju: ‘Sin je ubio oca‘

Policija zbog istrage koja je u tijeku nije objavila je li ubojstvo izvršeno vatrenim ili nekim drugim oružjem

Jutros, nešto prije pet sati, u obiteljskoj kući u Ruščici, nedaleko Slavonskog Broda dogodilo se ubojstvo. Prema prvim neslužbenim podatcima, koje policija nije niti potvrdila, ali ni opovrgla, čini se kako je riječ o obiteljskoj tragediji.  Doznaje Sbplus

– Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske jutros (23. veljače) u pet sati, od strane centra 112, zaprimio je dojavu kako je u Ruščici došlo do sukoba između dvije osobe. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su u prostorima kuće pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište). Nedugo potom u blizini su pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište), za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo ubojstva. – istaknula je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Na mjestu događaja nalaze se djelatnici policije koji osiguravaju mjesto tragedije koja je rano jutros uznemirila stanovnike ovog, inače mirnog, prigradskog mjesta. 

– Znam ih iz viđenja. Jutros kada sam išao u trgovinu vidio sam policiju i hitnu, ali nisam se zadržavao. Tragedija je to – kazao nam je jedan od susjeda koje smo zatekli u neposrednoj blizini kuće u kojoj se dogodila tragedija.

Za sada nema informacija o tome što je moglo uzrokovati ovu tragediju. – Ono što u ovome trenutku možemo reći je da djelatnici policije u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više detalje – za SBplus dodala je glasnogovornica Kata Nujić.

Iako susjedi govore o tome kako je sin ubio oca i to hladnim oružjem, zbog zaštite istrage u ovom trenutku policija ne izlazi niti sa podatcima o tome je li ubojstvo izvršeno vatrenim ili nekim drugim oružjem. Doznaje Sbplus