Pavičić Vukičević o mogućoj kandidaturi: Imam odgovornost prema građanima…

Pavičić Vukičević o mogućoj kandidaturi: Imam odgovornost prema građanima…

Jelena Pavičić Vukičević, koja nakon smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića obnaša tu dužnost do kraja redovnog mandata, rekla je u nedjelju da se neće kandidirati na predstojećim lokalnim izborima. No na pitanje novinara danas je rekla kako ona, osim dužnosti prema stranačkim kolegama ima dužnost i prema građanima.

Kazala je kako će iz njene stranke reagirati na svaku laž koja se tiče upravljanja gradom i Milana Bandića. “Nećemo šutjeti”, rekla je. Prenosi N1

“Neposredno nakon smrti Milana Bandića rekla sam da stranački život može doći tek pod B. Nakon potresa smo se dogovorili da sve naše aktivnosti budu usmjerene na humanitarni, a ne politički aktivizam. Idući tjedan održat ćemo sjednice tijela i o svim ćemo vas zaključcima izvijestiti”, rekla je i dodala:

“Imam odgovornost prema stranci i prema svim kolegama, no prvo prema sugrađanima. Dopustite da kao gradska uprava, Holding i povezana društva obavimo posao za koji smo izabrani – da izvršimo naša izborna obećanja. Cilj nam je završiti ciklus, a u fokusu nam je program s izbora 2017. godine”, kazala je.

Prema anketi o lokalnim izborima, njihova stranka dobiva pet posto.

“Ne bih komentirala. Idući tjedan nas očekuju sastanci stranačkih tijela, dobro smo organizirana stranka i red je da se na razinama odbora dogovorimo. Koncentriramo se na posao, ankete su normalna pojava, ali u našem slučaju nisu bile relevantan pokazatelj i nisu oblikovale naše političko mišljenje”, rekla je Pavičić Vukičević.