Nakon teškog nokauta Stipe hitno prevezen u bolnicu, liječnici su mu radili CT mozga…

Nakon teškog nokauta Stipe hitno prevezen u bolnicu, liječnici su mu radili CT mozga…

Hrvatski Amerikanac doživio je teški nokaut u drugoj borbi protiv kamerunskog ‘Predatora’. “Nećemo imati Stipu Miočića na pressici jer je prevezen u bolnicu na CT glave”, objavili su iz UFC-a

Kamerunac Francis Ngannou je monstruoznim nokautom nad Stipom Miočićem osvojio teškašku UFC-ovu titulu, a koliko su to bili teški udarci ‘Predatora’ govori i činjenica da je Amerikanac hrvatskih korijena nakon borbe hospitaliziran. Pišu 24sata

Kada su svi očekivali da se sada već bivši prvak pojavi na pressici i da čuju njegov komentar o borbi, ali i planovima za budućnost, američka je organizacija šokirala javnost.

“Nećemo imati Stipu Miočića na pressici jer je prevezen u bolnicu na CT glave”, stoji u službenom priopćenju UFC-a.

Stipe je tako drugi put svrgnut s trona UFC-ove teške kategorije nakon što je ranije izgubio od Daniela Cormiera. No, ovog puta vjerojatno se neće imati priliku revanširati za poraz budući da UFC ima neke druge planove. A ti planovi su imenom i prezimenom Jon Jones. Dana White je već uoči meča naglašavao da pobjednik ovog meča ide na neporaženog (u UFC-u) bivšeg prvaka poluteške kategorije. 

No, to je u ovom trenutku najmanje važno. Nadamo se da je sa Stipom sve u redu i da ovaj teški nokaut neće ostaviti velikih posljedica na njegovo zdrave.