Potpisani ugovori i kreće novo zapošljavanje u projektu udruge DEMOS MEDIA / FOTO GALERIJA

Potpisani ugovori i kreće novo zapošljavanje u projektu udruge DEMOS MEDIA / FOTO GALERIJA

Krenula je realizacija projekta „Zaželi jednake mogućnosti” ,financiranog iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 928.650,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

U ponedjeljak 29.ožujka u Maloj gradskoj vijećnici novogradiške gradske uprave ukupno 10 žena koje su bile u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te koordinator projekta, potpisali su ugovore o radu na određeno vrijeme u nazočnosti vodititelja projekta i predsjednika Udruge DEMOS MEDIA Maria Strinavića. Te osobe će voditi brigu o 60 korisnika, uglavnom starije životne dobi, a proći će i ciklus edukacije. To će rezultirati poboljšanom kvalitetom života i većom uključenosti u društvenu zajednicu i ciljane skupine i krajnjih korisnika.

Partneri u projektu su HZZ Područni ured Slavonski Brod i Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška. Uposleni startaju sa radom od 1.travnja ove godine, a kako se očekuje, za otprilike mjesec dana trebala bi biti upriličena i uvudna konferencija projekta na kojoj će šira javnost, putem medija, dobiti niz drugih detalja o ovim aktivnostima. Udruga DEMOS MEDIA promijenila je svoje sjedište pa će umjesto u Bodovaljcima ubuduće svoj uredski prostor imati u Novoj Gradiški u Relkovićevoj ulici.

Razgledajte foto galeriju i upoznajte osobe koje su zaposlene u ovom projektu. Poželimo im puno uspjeha u radu kako bi što bolje vodili brigu o potrebitih 60 korisnika.