Nakon Mandarininih optužbi javio nam se kirurg: ‘Nije se pridržavala uputa. Zahvat je bio sponzoriran’

Nakon Mandarininih optužbi javio nam se kirurg: ‘Nije se pridržavala uputa. Zahvat je bio sponzoriran’

Nakon što je najpoznatija prodavačica mandarina izjavila da ju je poznati zagrebački kirurg Matija Miletić unakazio operacijom, stiže i njegov odgovor.

akon što su se mediji raspisali kako se bivša sudionica realityja Farma Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, potužila pratiteljima da proživljava dramu zbog neuspješnog estetskog zahvata, stiže epilog. Piše Večernji list

Naime, Kristina je prije nekoliko mjeseci kod estetskog kirurga Matije Miletića odlučila napraviti zahvat poznat i kao ‘cat eye’. Zahvat, kako ona tvrdi, nije uspio te već nekoliko mjeseci ima rupe, a nakon što se na njega javno obrušila te izjavila da je “mesar, a ne doktor” i da nikada nije dobila račun ili bilo kakvu potvrdu, stiže i njegov odgovor.

– Imam potrebu razjasniti situaciju vezanu za zahvat ukošavanja očiju na dotičnoj – započeo je u pismu upućenog našoj redakciji Miletić.

– Naime, dotična se nije pridržavala danih uputa nakon zahvata, već je sljedeći dan otišla u reality show. Preporuke nakon takve operacije su relativno mirovanje, pošteda, zabrana napora i pojačana pažnja kože oko operirane regije – opisuje kirurg te dodaje da je na kontrolu došla s rašivenom ranom.

– Nakon 5-6 dana je došla na kontrolu s rašivenom ranom, obostrano, koju sam ponovno sašio. Naravno, nakon takve situacije morate biti svjesni posljedica. Svakako nije bilo preporučljivo ići u snimanje emisije. Volio bih dodati da je zahvat bio sponzoriran od treće strane te iz tog razloga dotičnoj nije izdan račun – završio je izjavu.

Podsjetimo, Kristina je na zahvatu bila u rujnu prošle godine a sve su zabilježile kamere RTL-ovo Exkluziva.

– Malo mi je čudno na prvu, ali je super. Zadovoljna sam rezultatom – izjavila je Kristina odmah nakon zahvata, a otkakoje počela s optužbama na društvenim mrežama tvrdi da joj se javilo više od 500 žena sa sličnim problemima.