Beljak se ražestio na Jandrokovića: Niste Bog, tako ste mogli sa Sanaderom i Karamarkom, sa mnom nećete!

Beljak se ražestio na Jandrokovića: Niste Bog, tako ste mogli sa Sanaderom i Karamarkom, sa mnom nećete!

”To je ispod svake razine. Tako ste se mogli razgovarati sa SanaderomKosorKaramarkom, sa mnom nećete. Vi niste Bog, samo ste jedan od zastupnika, prvi, no nedopustivo je da mi ne dozvolite dvije riječi da dovršim rečenicu. Tim više što nisam nikoga vrijeđao nego sam postavljao konstruktivno pitanje. To što vi radite je bahatost i bezobrazluk kakvih u ovom Saboru dugo nije bilo”, negodovao je Beljak na opomenu predsjednika Sabora.

Zasmetalo ga je što mu Jandroković nije dopustio da do kraja postavi pitanje premijeru Andreju Plenkoviću, a tiče se mjera  pomoći gospodarstvu.

”Ako je bahatost to što se držim reda, onda ne znam što bih rekao o ponašanju kolegica i kolega koji se njega ne drže. Vama je vrijeme isteklo, gotovo deset sekundi, u šestoj sekundi sam vas upozorio. Isto činim sa svima, ne znam zašto bi vi bili iznimka. Ako je dogovor dvije minute, onda se toga trebamo držati”, odgovorio mu je Jandroković, na što mu je Beljak replicirao. Piše direktno.hr

”Ne govorite istinu. Nemate jednake kriterije prema svima. Nisam bio bezobrazan, niste mi dali da dovršim doslovno dvije riječi. To je bezobrazno”, kazao je HSS-ov čelnik.

Nakon Jandrokovićeve opomene dodao je:

”Niste vi profesor niti ćete mi govoriti da sjednem. Možete mi dati sto opomena, nećete mi govoriti što da radim”, izjavio je Beljak, a nakon toga je uslijedila i druga opomena.