Škoro “opleo” po Tomaševiću

Škoro “opleo” po Tomaševiću

Kako danas izvješćuje INDEXHR Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro danas je poručio da će ući u drugi izborni krug s Tomislavom Tomaševićem jer je on jedini koji ga može “dobiti” budući da ima daleko veća iskustva kad je u pitanju upravljanje sustavima.

“Jako dobro znam tko stoji iza Tomaševića i tko bi došao ustvari na vlast u gradu Zagrebu, a potom je njihov plan i da kroz četiri godine uistinu odvedu Hrvatsku u jednom smjeru u kojemu sam živio do 1989. godine. S tim sustavom se ne slažem”, istaknuo je Škoro na konferenciji za novinare na kojoj je s predsjednikom Zelene liste Nenadom Matićem potpisao Sporazum o izbornoj suradnji.  

Škoro je rekao kako ne želi da netko vrši nacionalizaciju te da je on za slobodno tržište i tržišni pristup zelenim politikama, a ne na način za kakav se zalaže Tomašević.

“Zelena politika je nešto što će provoditi Slaven Dobrović i gospodin Matić, a neće provoditi gospodin Tomašević. Strpit će se još neko vrijeme sigurno jer zelen je definitivno”, poručio je Škoro. Više na LINKU