Nova ulaganja u Industrijskom parku Nova Gradiška

Dana 9. travnja 2021. godine Industrijska zona Nove Gradiške postala je bogatija za još jednog investitora. Direktor tvrtke Hado Technix iz Techno Win grupe, Stjepan Marcetić, i zamjenik gradonačelnika grada Borislav Vidošić svečano su potpisali ugovor o kupnji zemljišta u Industrijskom parku Nova Gradiška.

Radi izvrsnog geoprometnog položaja, povoljne cijene zemljišta u poslovnoj zoni Industrijski park Nova Gradiška, kompletno razvijene infrastrukture te drugih brojnih prednosti, Techno Win grupa se odlučila na kupnju zemljišta u našem gradu.

Uz svečano potpisivanje ugovora o kupnji zemljišta, novi investitori prezentirali su i svoj proizvodni i prodajni program u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška.

Grupa Techno Win 2020. godine je kupila jednu parcelu u Industrijskoj zoni Nova Gradiška i do kraja ove godine planira otvaranje servisnog centra za komunalna vozila, traktore, malčere, čistilice te ostalu opremu koju nudi u svom asortimanu. Sjedište grupe je u Zagrebu, a glavna djelatnost je prodaja komunalne opreme i strojeva.

Grupa Techno Win planira otvoriti nova radna mjesta do kraja ove godine kako bi time pridonijeli povećanju zaposlenosti u našem gradu te postali dio još jedne lijepe novogradiške priče.

Zahvalnost na odabiru upravo Industrijskog parka Nova Gradiška za svoju ulagačku destinaciju novim investitorima, kao i na odabiru Tehnološkog inkubatora Nova Gradiška za prezentaciju svojih proizvoda, iskazao je na svečanom potpisivanju i direktor IPNG-a, Marko Ivković, koji je ovom prigodom poželio Grupi Techno Win uspješno poslovanje u Gradu Nova Gradiška.

DEMOS MEDIA Izvor informacija i foto: službeni portal IPNG