VIDEO: Vozio je 186 km/h?! Triput brže od dopuštenog, zabio se u stup pa ogradu i poginuo na mjestu…

Foto: čitatelj 24sata

U teškoj prometnoj nesreći u Zapolju kod Nove gradiške oko 13 sati smrtno je stradao 31- godišnji vozač osobnog automobila Mercedes s registarskim oznakama Nove Gradiške. 

Vozač je cestom kroz Zapolje vozio vrlo velikom brzinom, a svemu je kumovala i mokra cesta. Neslužbeno doznajemo da je muškarac vozio brzinom oko 150 km/h po cesti na kojoj je ograničenje brzine 50 km/h. 

Vozač je kotačima zahvatio travnatu bankinu s desne strane ceste, sletio na kolni ulaz, potom se nastavio kretati pješačkom stazom na kojoj, srećom, u nedjelju popodne nije bilo nikoga. Nakon 50 metara je prednjim dijelom vozila udario u drveni električni stup, doslovce ga pokosio te vožnju nastavio stazom i udario u ogradu obiteljske kuće. Vozilo se zanijelo, prevrnulo, i stražnjim dijelom vratilo na cestu. Prednji dio vozila ostao je u odvodnom kanalu.  Zbog prevelike brzine vozač je, neslužbeno doznajemo, izletio iz vozila i na mjestu poginuo. Više naselja na tom području ostalo je bez električne struje i telefonskih veza zbog udara u stup. Doznaju 24sata

U redakciju portala Demos Media stigla je snimka koju je snimio vozač prije kobne nesreće