Priopćenje o mogućnosti predizborne promidžbe na web portalu DEMOS MEDIA

Priopćenje o mogućnosti predizborne promidžbe na web portalu DEMOS MEDIA

Poštovani posjetitelji naše medijske platforme ovim putem posebno se obraćamo svima koji žele iskoristiti mogućnost predizborne promidžbe u našem mediju.

Kao što je javnost informirana Vlada RH je nedavno donijela tri važne odluke, a to su:

Odluka o raspisivanju izbora za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave

Odluka o raspisivanju izbora za općinske načelnike, gradonačelnike i župane te njihove zamjenike

Odluka o raspisivanju izbora za zamjenike općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz reda pripadnika nacionalnih manjina, odnosno iz reda pripadnika hrvatskog naroda 

Poput svih drugih medija u RH koji su ( kao i mi) registrirani pri Vijeću za elektroničke medije, tako i mi namjeravamo aktivno sudjelovati u aktivnostima predizborne promidžbe na spomenutim izborima i to na jedini mogući način, a to je poštujući sve zakonske propise temeljem Zakona o elektroničkim medijima i drugim pravnim aktima koji se na nas odnose.

Pružamo priliku svim predstavnicima stranaka i nezavisnih lista da pod jednakim uvjetima imaju pravo koristiti odgovarajući, nama dozvoljeni prostor za oglašavanje odnosno izbornu promidžbu.

DEMOS MEDIA ima i jedinstven Cjenik jednak za sve zainteresirane, u kojem su u kunama izražene vrijednosti pojedinih promidžbenih sadržaja (audio, tekstualne ili video poruke, reportažni zapisi sa predizbornih skupova, posebni intervjui, itd.) a sukladno zakonskoj obvezi jedan dio odrađujemo i gratis.

Posebno napominjemo kako nećemo pratiti predizborne događaje za koje nismo dobili poziv isključivo i jedino putem našeg kontakt maila: info@demosmedia.hr Dakle, nikakvih najava skupova i sličnih medijskih sadržaja neće biti ukoliko nas niste pozvali da ih pratimo.

Za kraj još napomena kako se isto, isključivo putem maila, možemo dogovoriti za izravan kontakt kom prigodom bi osobno kontaktirali i dogovorili oblike suradnje.

S poštovanjem!

DEMOS MEDIA