PU BPŽ zapošljava, danas otvoren natječaj

OGLAS
za prijam u državnu službu na određeno vrijeme za slijedeća radna mjesta


1.Služba zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za upravne poslove

Upravni referent – 2 izvršitelja, radi privremeno povećanog opsega posla, najduže na godinu dana
Stručni uvjeti:

  • srednja stručna sprema, gimnazija ili srednja strukovna škola
  • najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
  • položen državni stručni ispit

2. Policijska postaja Nova Gradiška, radi privremeno povećanog opsega posla, najduže na godinu dana

Upravni referent – 1 izvršitelj
Stručni uvjeti:

  • srednja stručna sprema, gimnazija ili srednja strukovna škola
  • najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
  • položen državni stručni ispit

Osim navedenih stručnih uvjeta, kandidati/kinje moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu koji su propisani člankom 48. Zakona o državnim službenicima.
U državnu službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 49. Zakona o državnim službenicima. 
Na oglas se mogu javiti osobe oba spola.
Na oglas se mogu prijaviti i kandidati koji nemaju položen državni ispit odgovarajuće razine, uz obvezu polaganja državnog ispita sukladno članku 56. Zakona o državnim službenicima.
Kandidati/kinje koji se natječu za više radnih mjesta, podnose jednu prijavu na oglas u kojoj su obvezni navesti redni broj i naziv radnog mjesta za koje se natječu.
U prijavi na oglas navode se podaci podnositelja/ljice prijave (osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona, po mogućnosti e-mail adresa), redni broj i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje. Obrazac prijave na oglas nalazi se na web-stranici Policijske uprave brodsko-posavske. Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

Službenici se primaju u državnu službu uz obvezni probni rad od 2 mjeseca.

Komisiju za provedbu oglasa (u nastavku teksta: Komisija) imenuje potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar unutarnjih poslova. Komisija utvrđuje listu kandidata/kinja prijavljenih na oglas, koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, a čije su prijave pravodobne i potpune, kandidate/kinje s te liste upućuje na testiranje i intervju; provodi testiranje i razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama radi utvrđivanja njihovog znanja, sposobnosti i vještina te rezultata u dosadašnjem radu; utvrđuje rang listu kandidata/kinja s obzirom na rezultate provedenog testiranja i razgovora (intervjua) te čelniku tijela podnosi izvješće o provedenom postupku uz koji prilaže rang-listu kandidata/kinja).

Na testiranje upućuju se svi kandidati/kinje s liste koji ispunjavaju formalne uvjete, a sastoji se od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Smatra se da je kandidat/kinja koji nije pristupio/la testiranju, povukao/la prijavu na oglas i više se ne smatra kandidatom/kinjom.

Na web-stranici Policijske uprave brodsko-posavske i web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr/ objaviti će se vrijeme i mjesto održavanja testiranja i razgovora (intervjua), najmanje pet dana prije održavanja testiranja i razgovora.
Na web-stranici Policijske uprave brodsko-posavske, objavit će opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava ovim javnim natječajem, sadržaj i način testiranja te pravni izvori za pripremanje kandidata/kinja za testiranje istovremeno s objavom oglasa.

Više detalja na LINKU

DEMOS MEDIA