Ostajemo u Hrvatskoj i stvaramo uvjete za bolji život – Nikolina Jureković nositeljica Liste SDP-a za općinu Vrbje…

Ostajemo u Hrvatskoj i stvaramo uvjete za bolji život – Nikolina Jureković nositeljica Liste SDP-a za općinu Vrbje…

Općina Vrbje u ovim loklanim izborima uz ostale kandidate i liste biračima u konkurenciji ima i Listu SDP-a predvođenu Nikolinom Jureković. U ovom prilogu predstavit ćemo njihov program no i upoznat ćemo vas ukratko s nositeljicom liste.

Nikolina je vrlo stručna osoba koja dolazi iz tzv. civilnog sektora odnosno građanskih udruga gdje je niz godina iznimno uspješna projekt – menadžerica. U zadnje vrijeme, osnivanjem vlastite tvrtke, bavi se i obavljanjem stručnih konzultantskih usluga, posebno kada je riječ o izradi projektnih prijedloga za natječaje za dodjelu sredstva Europske unije. Kao iznimna stručnjakinja Nikolina se za početak dokazala u Udruzi gluhih i nagluhih Nove Gradiške gdje je uspješno kanididirala a potom i vodila i bila mentor u više projekata, od kojih je nekoliko i međunarodnih.

Stekla je veliko praktično iskustvo u radu s mladima i osobama s posebnim potrebama te stekla i znanje stranih jezika. Kasnije je posebno uspješna bila u radu s nizom drugih udruga, u desetak projekata putem kojih su ostvarena sredstva iz Europskog socijalnog fonda. Tu prije svega ističemo projekte iz programa ZAŽELI, putem kojeg je zaposlenje pronašlo više desetaka dugotrajno nezaposlenih žena te se vodila srb o nekoliko stotina starijih uglavnom socijalno ugroženih osoba s područja više općina šireg novogradiškog područja te grada Nove Gradiške.

Nikolina je odlučila ostati živjeti u svojoj općin Vrbje i ondje dati doprinos stvaranju boljih uvjeta za što kvalitetniji životu u tom ruralnom prostoru, u svojoj zajednici, stoga njen angažman zaslužuje respekt, jer uz ostalo želi svoje znanje i iskustvo podijeliti s ljudima iz okružja u kojem živi.

U današnje vrijeme kada smo svjedoci depopulacije i odlaska mladih u inozemstvo, prava je rijetkost sresti nekog tko o tome ne razmišlja, nego želi osobnim primjerom pokazati što treba činiti kako bi i ovdje u našoj Slavoniji mogli stvoriti uvjete za kvalitetan život, imati radna mjesta te kvalitetan životni standard.

Što nudi Lista SDP- a za općinu Vrbje i kako žele to ostvariti poslušajte i pogledajte u video zapisu koji slijedi.