Milanović u općini Plaški dočekan pljeskom i ovacijama, građani ga prate u stopu: Predsjedniče, vi ste najbolji…

Milanović u općini Plaški dočekan pljeskom i ovacijama, građani ga prate u stopu: Predsjedniče, vi ste najbolji…

Predsjednik Zoran Milanović u posjetu je Karlovačkoj županiji povodom Dana vatrogastva. Posjeta predsjednika općini Plaški izazvala je popriličan interes građana.

Predsjednik Zoran Milanović u posjetu je Karlovačkoj županiji povodom Dana vatrogastva. Obišao je objekt Vatrogasnog doma DVD-a Plaški u izgradnji, te Dom kulture Plaški u toj općini, piše dnevnik.hr.

Posjeta predsjednika izazvala je popriličan interes građana. Najprije su ga dočekali uz cestu, a nakon što ih je pozdravio i krenuo u obilazak općine, građani su pojurili za njim, skandirajući mu i pozdravljajući ga pljeskom, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan.

Tijekom Milanovićevog obilaska, moglo se čuti kako mu građani poručuju: “Predsjedniče, vi ste najbolji”.

Nakon općine Plaški, u 14:30, predsjednik će posjetiti tvrtku Bjelin u Ogulinu, te će obići proizvodni pogon tvrtke. U 15 sati prisustvovat će u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin uručenju priznanja najuspješnijim sportašima Grada Ogulina u 2020. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika.

Očekuje se i izjava predsjednika Milanovića koji bi mogao komentirati aktualne političke događaje, između ostaloga i slučaj sa Zlatom Đurđević koja je za N1 potvrdila da je poslala prijavu za Vrhovni sud, piše dnevnik.hr.