Milanović “planuo” na novinare HRT-a. Evo kako je izgledalo “čašćenje”

Milanović “planuo” na novinare HRT-a. Evo kako je izgledalo “čašćenje”

O nizu odgovora predsjednika Zorana Milanovića, na novinarska pitanja danas u Splitu izvješćuje INDEX.HR

Izdvajamo slijedeće:

Posvađao se s novinarima HRT-a

Onda je upitan o emisiji Otvoreno na HRT-u u kojem je sinoć gostovala Zlata Đurđević.

“U emisiji Otvoreno urednik Yutela ju je prevario”, rekao je Milanović. Dodao je da je lopovluk da je u emisiju naknadno ubačena četvrta osoba, koja nije sklona Đurđević.

Netko od novinara mu je dobacio da to nije točno.

“To je apsolutno točno”, rekao je Milanović.

“Vaš kolega je običan prevarant. To je bilo tendenciozno. Ona je došla u emisiju na povjerenje. Ona je dužna znati tko dolazi u emisiju. Ona je došla u emisiju polemizirati s ostalim kandidatima, ne s četvrtom osobom”, rekao je novinarki koja mu je pokušala postaviti pitanje o jučerašnjem gostovanju Zlate Đurđević u HRT-ovom Otvorenom. “Niste obvezni braniti kolegu po svaku cijenu, ja to ne radim u politici. Jandroković je moj kolega”, rekao je.

Novinarka mu je rekla da se ne ponižava.

“To nije prvi put napravio. I vi i Togonal primate plaću, to je lopovsko ponašanje, lopovluk”, rekao je Milanović novinarki HRT-a.

Onda je drugog novinara upitao je li s HRT-a. Novinar je rekao da je, a Milanović je rekao da želi pričati s drugim televizijama.

“Uzurpirate prostor, ajmo druge televizije. Yutel radi za HDZ. Idite na tržište, da vidimo koja će vas televizija zaposlit”, rekao je Milanović novinaru HRT-a u Splitu.

Cjelovitu vijest pročitajte na LINKU

DEMOS MEDIA