Albini izvirila guza, Zigman joj dizajnirao 4 kostima: ‘Morao sam doći do ovog savršenog’

Albini izvirila guza, Zigman joj dizajnirao 4 kostima: ‘Morao sam doći do ovog savršenog’

Splićanka Albina Grčić (22) za vikend je otputovala u Nizozemsku sa svojim timom kako bi odradila posljednje pripreme za nadolazeći Eurosong. Nakon što je uspješno odradila prvu probu na glavnoj pozornici, sve su oči bile uprte u njezin novi ‘oskudni’ kostim koji je dizajnirao Riječanin Juraj Zigman (37). Pokazala je guzu.

– To je jedno presavršeno iskustvo, sad se vidi da je u pitanju bio pravi timski rad, divna suradnja. Na cijelom projektu radi jako puno ljudi, stranaca, ovo je prvi put da Hrvatska ima ovakav svjetski pristup scenskom nastupu – kaže nam Zigman. Dodaje kako je dizajnirao čak četiri kostima. Pišu 24sata

– Trebalo ih je napraviti nekoliko kako bi se došlo do ovog savršenog. Pravi dojam će gledatelji dobiti tek kad budu gledali nastup na malim ekranima, onda će razumjeti ovaj kostim. Sad radim s Kylie Jenner, njezine nove kampanje za make-up koje tek izlaze. To je jedan od projekata, radili smo i svjetsku Deichmann s Bebe Rexhom, cijela je u Zigmanu. Jedan od većih projekata je i onaj Jeffree Star Cosmetics, za Anniversary collection, na svim proizvodima je u mom kostimu – kaže nam dizajner.

Albina će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 18. svibnja, te će pokušati izboriti prolazak u finale za 22. svibnja. Njezina konkurentica, malteška predstavnica Destiny Chukunyere (18), bila je glavna favoritkinja za pobjedu, ali je nakon prve probe pala na kladionicama.

FOTO: EUROSONG PROMO