Albina će pjevati s dva kilograma umjetne kose na glavi, otkrila kome posvećuje nastup na Eurosongu

Albina će pjevati s dva kilograma umjetne kose na glavi, otkrila kome posvećuje nastup na Eurosongu

Drugu probu pratilo je mnogo više novinara okupljenih u Ahoy Areni, kao i u online eurovizijskom press centru, nego u nedjelju što je dobar pokazatelj.

Nastup na Eurosongu  posvećujem svojoj baki Anđelki, ona je moja najveća navijačica, poručila je Albina nakon druge probe jučer u Rotterdamu. Baka joj je i prognozirala pobjedu na Dori, te da će sigurno završiti u Top 10 na Eurosongu. Njenu drugu probu pratilo je mnogo više novinara okupljenih u Ahoy Areni, kao i u online eurovizijskom press centru, nego u nedjelju što je dobar pokazatelj mogućeg plasmana. Piše Jutarnji list

Kad se Albina drugi put pojavila na sceni Eurosong Arene, mnogi su zapljeskali, a novinari su komentirali da je njezina vokalna izvedba bila savršena. Izgledala je sjajno u Zigmanovu kostimu, a zahvaljujući umijeću Zvonimira Franića, njezina frizura, koju su novinari usporedili s moćnom lavljom grivom, došla je u prvi plan. Isplatilo se trosatno lijepljenje ekstenzija u njezinu ionako gustu kosu, čemu se podvrgnula ujutro s osmijehom, kaže Albina.

Albinina kosa privukla je i pažnju voditeljice press konferencije, kojoj je Albina objasnila kako na glavi, uz svoju prirodnu kosu, zahvaljujući ekstenzijama, nosi teret od puna dva kilograma što je, međutim, ne priječi da besprijekorno pjeva i pleše tijekom svog eurovizijskog nastupa, odnosno tijekom tri najznačajnije minute u njenoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri.

– Ovo je apsolutno najveća pozornica na kojoj sam nastupala i samoj sebi se čudim što se osjećam opušteno i sve bolje svaki puta kada kročim na binu. Presretna sam kako smo napravili drugu probu – kaže Albina, do koje, naravno, dolaze mnogobrojne poruke podrške iz Hrvatske.

– Hvala vam svima. Dat ću najbolje od sebe i prirediti vam najveći show – poručuje Splićanka, koja je na pitanje voditeljice rekla kako je odrasla na glazbi Olivera Dragojevića.

– On je bio kompletni umjetnik. On je definicija umjetnika – rekla je Albina, kojoj se, otkrila je, na Eurosongu jako dopadaju francuska, talijanska i ruska pjesma.

S Rusima je naša delegacija već se i sprijateljila, a Albina i ruska pjevačica Manizha prekjučer su neplanirano na kratko zaglavile skupa u liftu.