Godišnjica Luke i Vanje Modrić, sudbonosno ‘da’ izrekli prije 11 godina, a vole se puno duže…

Godišnjica Luke i Vanje Modrić, sudbonosno ‘da’ izrekli prije 11 godina, a vole se puno duže…

Poznati par ljubavnu vezu započeo je 2006. godine, a vjenčali su se četiri godine nakon, u matičnom uredu. Slavlju je prisustvovao tek najuži krug obitelji, a veselili su se u zagrebačkom restoranu Okrugljak

Naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić (35) i ovog puta je, povodom službene godišnjice braka, na Instagramu objavio fotografiju sa suprugom Vanjom (38).

Naime, Modrići su sudbonosno ‘da’ izrekli 12. svibnja 2010. godine. Na svojim društvenim mrežama često objavljuju fotke obiteljske idile.Prenose 24sata

Na fotki koju je objavio, Luka stoji u prvom planu, a Vanja, s dobro poznatom zavezanom kosom u rep, stoji iza njega, naslonjena na njegovo rame i nasmijana.

Poznati par ljubavnu vezu započeo je 2006. godine, a vjenčali su se četiri godine nakon, u matičnom uredu. Slavlju je prisustvovao tek najuži krug obitelji, a veselili su se u zagrebačkom restoranu Okrugljak. 

Vanja na sebi nije imala vjenčanicu već elegantnu haljinu ispod koje nije mogla sakriti svoj, poveći, trudnički trbuh. Mjesec dana nakon vjenčanja u Zagrebu je rodila prvo dijete, sina Ivana

Hrvatski reprezentativac u to vrijeme igrao je za londonski Tottenham, a onda se s obitelji preselio u Madrid, gdje je potpisao ugovor za kraljevski Real Madrid u kojemu je ostao do danas. 

Kćeri Ema i Sofia rodile su se, kao i brat Ivan, u Zagrebu.

Godinu dana nakon ‘malog’ civilnog vjenčanja, Vanja i Luka Modrić odlučili su se vjenčati i crkveno, a priredili su i veliko slavlje u zagrebačkom hotelu Westin.