Vesna Škare Ožbolt dopunila kaznenu prijavu…

Vesna Škare Ožbolt dopunila kaznenu prijavu…

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt rekla je novinarima da je dopunila kaznenu prijavu koju je prije nekoliko dana podnijela.

“Poslala sam prekjučer dopunu kaznene prijave DORH-u. I DORH zna, neka objavi što zna i neka objavi što su do sada napravili”, rekla je Škare Ožbolt novinarima. Sadrži li ta dopuna i konkretno ime, nije htjela reći.

Kaže i kako kampanja još nije gotova te je pozvala birače da izađu na izbore i glasuju za nju.

“Ovo su najvažniji izbori za Zagreb, oni koji znače opstanak, budnućnost, razvoj grada i bolji život za sve građane. Ušli smo u ovu bitku odlučno i hrabro, promijeniti grad na bolje”, rekla je.

“U kampanju sam ušla kao nezavisna kandidatkinja, ne pripadam nikakvim utjecajima, mene ne može nazvati premijer i reći idemo nešto napraviti”, rekla je dodavši da uz nju u kampanji neće stati nijedan ministar te da ju nitko neće voditi za ruku dok bude predavala liste.

“Ja sam svoje hrvatstvo pokazala i dokazala. To mi nije u fokusu, u fokusu mi je kako napraviti grad boljim. Ušla sam u kampanju bez stranke, bez medijskog interesa kakav je imao Tomašević. Ušla sam u kampanju s jednim simpatičnim teaserom, a to je ‘Dolazi vam gradonačelnica’. I gradonačelnica će vam i doći”, zaključila je. Javlja N1