Šok i nevjerica: Albina nije uspjela ući u finale…

Šok i nevjerica: Albina nije uspjela ući u finale…

Iako su joj kladionice predviđale ulazak u veliku završnicu Eurosonga Albina se nažalost nije uspjela plasirati u subotnje finale.

Kad su se glasovi žirija zbrojili s glasovima publike voditelji su pročitali deset zemalja koje su prošle u finale: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Splićanka je u prvom polufinalu natjecanja za Pjesmu Eurovizije nastupila deseta i za izvedbu pjesme “Tick-Tock”, koja je u Hrvatskoj pravi hit, dobila ogroman pljesak od 3500 gledatelja u nizozemskoj Ahoy Areni u Rotterdamu.

Prije nego što je u kostimu Juraja Zigmana i s četvero plesača izašla na pozornicu, prikazala se prigodna eurovizijska razglednica iz Nizozemske na kojoj u jednom trenutku vidimo Albinu i njezinog dečka Ivana Ćalušića dok su bili djeca, kao i fotografiju na kojoj su odrasli.

Na samom početku nastupa bila je sama na pozornici. Potom se iz mraka poput svemirskih ratnika iznenada pojave plesači koji su je pred kraj pjesme podigli u zrak. Završetak “Tick-Tocka”, obilježio je u pravom eurovizijskom štihu – vatromat na pozornici, a efektan dio nastupa bio je i trenutak kad su se uz pravu Albinu pojavile i još četiri u obliku holograma. Piše Slobodna Dalmacija