Novi udar poznatih glumaca na Čačića: ‘U Zagrebu je gutao prstace, a u Varaždinu zatvarao‘

Novi udar poznatih glumaca na Čačića: ‘U Zagrebu je gutao prstace, a u Varaždinu zatvarao‘

Istaknuti članovi Kerekesh teatra, ponovno su se okomili na varaždinskog župana, koji ih je ranije nazvao ‘pijancima, i drogerašima‘

Istaknuti članovi Kerekesh teatra, poznati varaždinski glumci Ljubomir i Jan Kerekeš, ponovno su se okomili na varaždinskog župana Radomira Čačića, koji ih je svojedobno nazvao ‘pijancima, cirkusantima i drogerašima’.

Odlučili su biračima uputiti poruku uoči drugog kruga nedjeljnih izbora na kojima će se sučeliti kandidat Reformista i aktualni župan protiv HDZ-ova Anđelka Stričaka. Prenosi Jutarnji list

– Mi ne glasamo za glupana, mi glasamo za župana. Kad nas netko nazove ‘pijancima, cirkusantima i drogerašima’ onda će sve biti gotovo tek kad mi kažemo da je gotovo. Vrijeđanje, pljuvanje, bahatost i pogodovanje u Varaždinskoj županiji završavaju 30. svibnja. Molimo vas da kulturno podijelite ovaj video, a svoj stav pokažete na izborima ove nedjelje, poručili su na Facebooku, a za tu prigodu su snimili i šaljivi skeč.

U glavnoj ulozi pojavljuje se glumac Ljubomir Kerekeš, a snimljen je ispred palače Varaždinske županije.

NE ZA SRAČIĆA

MI NE GLASAMO ZA GLUPANA, MI GLASAMO ZA ŽUPANA.Kad nas netko nazove "pijancima, cirkusantima i drogerašima" onda će sve biti gotovo tek kad mi kažemo da je gotovo. Vrijeđanje, pljuvanje, bahatost i pogodovanje u Varaždinskoj županiji ZAVRŠAVAJU 30.5. MOLIMO VAS DA KULTURNO PODIJELITE OVAJ VIDEO, a svoj stav pokažete na izborima ove nedjelje.Voli Vas Vaš Kerekesh Teatar

Posted by Kerekesh Teatar on Sunday, May 23, 2021

– U svakom slučaju za Sračića ne, jer je najveći egotriper na političkoj sceni. Čovjek koji godinama ljude tretira kao tlakavce s kojima popločuje put debljanja vlastite imovinske kartice. Čovjek koji zatvara u Varaždinu sve, kafiće, teretane, kina, a s druge strane u Zagrebu u restoranu na crno u zatvorenom guta prstace zajedno sa svojom komunikologinjom. Ispada da u Zagrebu gutamo jel…. i hvalimo se na televizijicama, a u Varaždinu zatvaramo i s***mo. Ja ne glasam za glupana, ja glasam za župana, poručio je.

U studenome su iz Kerekeš teatra, kada je Čačić predložio najstrože mjere u Hrvatskoj za Varaždinsku županiju, postavili pitanje od čega će ljudi živjeti, a odgovor su dobili iste večeri.

Njihove kritike nazvao je izoliranim slučajevima nezadovoljstva poduzetnika.

– Imali smo samo dva slučaja nekih protesta, jedan iz rekreacije i jedan iz takozvane kulture, jer to se ne može zvati kulturom. To su neuspješna djeca uspješnih očeva koja su naslijedila ozbiljan novac i nekakve poslove – uzvratio je tada Čačić.