Miro Bulj novi je gradonačelnik Sinja…

Miro Bulj novi je gradonačelnik Sinja…

Bit ću gradonačelnik svih građana Sinja, kako onih koji su svojim glasom odlučili o mom izboru tako i svih drugih – rekao je Bulj

Novi gradonačelnik Sinja je Miro Bulj, kandidat Mosta. Bulj je uvjerljivo pobjedio protukandidata iz HDZ-a Igora Vidalinu. Prema neslužbenim rezultatima, od 10.272 važeća glasačka listića svoje povjerenje Bulju dalo 6.018 birača dok je Vidalina dobio povjerenje 4.254 birača.

– Utakmica je završena. Građani su presudili u korist novog gradonačelnika Mira Bulja i njegova zamjenika Denisa Bobete. Odluku građana nitko nema pravo dovoditi u pitanje. Ja čestitam gospodinu Bulju i u mandatu koji je pred njim želim mu puno uspjeha i rezultata u korist građa i građana Sinja. Javlja jutarnji list

Birači su dali neupitnu potporu izbornom programu Mira Bulja i Mosta. Nadam se da će novi gradonačelnik ispuniti sva predizborna obećanja kojih je bilo puno. Posebno se nadam da će ostvariti projekt Aglomeracije i izgradnje brze ceste od Križica do Kukuzovca – kazao nam je poslije objave izbornih rezultata Igor Vidalina.

Miro Bulj je rezultate izbora dočekao u krugu svoje obitelji. O rezultatu kakav je i očekivao izjavio nam je: Hvala narodu Sinja na ovako velikoj potpori. Nastavljamo zajedno u najavljene promjene za boljitak našega grada i građana. Hvala svima koji su glasali za mene, ali i svima koji su izišli na birališta.

Bit ću gradonačelnik svih građana Sinja, kako onih koji su svojim glasom odlučili o mom izboru tako i svih drugih. Kako sam i najavio u svom programu startat ćemo odmah poslije primopredaje dužnosti. Na suradnju pozivam sve novoizabrane vijećnike Gradskog vijeća, sve u korist našega grada i građana – kazao nam je novoizabrani gradonačelnik Bulj.

Podsjetimo, od 19 vijećnika Most ima 9, HDZ 5, NL dr. Jadrijevića 4 i SDP jednog. Za većinu Mostu treba još jedna ruka. Sudeći po dosadašnjoj praksi izgledno je da će bar jedan vijećnik prijeći na stranu gradonačelnika Bulja i omogućiti mu da kroz Gradsko vijeće donosi željene odluke.