HDZ se na Facebooku oštro obrušio na N1 i na našeg Hrvoja Krešića…

HDZ se na Facebooku oštro obrušio na N1 i na našeg Hrvoja Krešića…

HDZ se jučer u objavi na Facebooku obrušio na N1 i na novinara Hrvoja Krešića.

U objavi na Facebooku Krešića nisu imenovali, samo su ga nazvali – “novinar”.

“Ono kad se novinar razotkrije da je u biti angažirani aktivist te si umišlja da je izabran na izborima i bahato, kao da je pripadnik oporbe, docira premijeru da može doći raditi kao student na N1 – producentsku kuću s adresom u Luksemburgu!

Niti je premijer napustio konferenciju za medije (svakodnevno je dostupan medijima), niti je ušao u rat s medijima. Njegovo je pravo politički odgovoriti analitičaru koji je deklarirani i opredijeljeni ljevičar (Lalić) i novinaru koji umjesto profesionalizma pokazuje bezobrazluk i očiglednu pristranost”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Podsjetimo, na jučerašnjoj konferenciji za medije novinar N1 Hrvoje Krešić rekao je premijeru da se, ako već toliko želi uređivati medije, javi na natječaj na N1, koji je zasad otvoren samo za studente, ali može brzo napredovati u piramidi, na što je uslijedio oštar odgovor premijera.

“Gospodine Krešić, sad već idete u duboki offside, malo ste, moram priznati, svi skupa postali prebahati. Ja to govorim kao predsjednik Vlade, kao netko tko nosi malo veće probleme, svakoga dana rješava malo veće probleme nego vi. Ovo da si vi umišljate da prema meni možete nastupati profesorski i glumatati tipa ‘dođite raditi kao student na jednu producentsku kuću iz Luksemburga’ , to vi sebi objesite kući o nekakav čavao pa gledajte tu poruku. Dobro? Ovo je jedan sitni bezobrazluk koji ste si danas dopustili, ali više nemojte”, odgovorio je Plenković na sljedeće Krešićevo pitanje te napustio konferenciju.