Seksi igrice za ljeto: Napravite vrući popis i baš sve isprobajte…

Seksi igrice za ljeto: Napravite vrući popis i baš sve isprobajte…

Seksualna stručnjakinja dr. Emily Morse potiče ljude da kreiraju ‘lude’ situacije kako bi unijeli malo uzbuđenja u intimni život. Ona je, kaže, uvjerena da bi svaki par trebao imati vlastiti ‘avanturistički ljetni vodič’, bez obzira koliko dugo su u vezi.

Ovo su neki od njezinih prijedloga za taj seksi popis, a vi ga nadopunite svojim maštarijama:

  • Ronite u moru goli – osjećat ćete se živo i pomalo zločesto, a i nećete morati skidati odjeću kad vas preplavi strast.
  • Vodite ljubav negdje vani – promjena okoline može učiniti čuda ako ste zapeli u seksualnoj kolotečini. Vođenje ljubavi na kiši je poseban doživljaj.
  • Toplo hladne igrice – razmislite o kockicama leda na tijelu partnera naizmjence s kapljicama otopljene tople čokolade. Krevet će možda biti malo u neredu, no seks će biti nezaboravan.
  • Sastanite se u hotelu – pretvarajte se da ste tek počeli izlaziti i dobro se zabavite u hotelu uz čašu šampanjca i jagode, prenosi The Sun

‘To je jedan od najboljih načina kako brak održati sretnim’

Njezina kolegica Tracey Cox savjetuje parovima da što češće odlaze na ‘vruće, seksi odmore’, jer će im odnos tako biti bolji i snažniji.

– To je jedan od najboljih načina kako brak održati sretnim. Kao prvo, neka lokacije za seks budu drugačije. To može biti negdje na plaži daleko od pogleda ili na osami u prirodi. Također, začinite stvari sitnim nepodopštinama poput odlaska u restoran u kratkoj haljini, ali bez gaćica. Oboje će to strašno uzbuditi. I položaji u kojima vodite ljubav neka budu pomalo neobični – pojasnila je pa nabrojala još nekoliko dobrih savjeta.

FOTO: PIXABAY

Vruće ljetne seks poze

ROCK ZVIJEZDA Ležanje na suncu samo pojačava želju za pomalo lijenim, senzualnim vođenjem ljubavi. U ovoj pozi muškarac treba sjesti te ispružiti i raširiti noge. Žena sjeda na njega, između njegovih nogu, tako da mu je okrenuta licem, a stopala su joj sa svake strane njegovih prsa. Uhvatite se za zapešća i zaljuljajte. Ljuljajte se u senzualnom ritmu dok jedno drugo povlačite za ruke, savjetuje Cox.

LJUBAVNI TROKUT Ukoliko vam je previše vruće za misionarsku pozu, pokušajte s ovom. Žena legne na leđa, a on je na koljenima. Ona podiže noge savinute u koljenima, a on joj rukama prima stopala i gura prema njezinim prsima. Noge tako tvore trokutasti oblik, kao svojevrsni trokut za nestašne igrice.

VINOVA LOZA Ova poza savršena je za brzi, strastveni i pomalo avanturistički seks. Radi se stojećki. Muškarac se nasloni na zid i podiže ženu tako da je uhvati za stražnjicu. Ona mu se rukama hvata oko vrata i nogama ga čvrsto obujmi oko bedara naslanjajući se stopalima na zid. Ova poza nije prikladna za dugo vođenje ljubav, ali za ‘na brzaka’ je savršena. Prenose 24sata