Doris Pinčić na Veljačinoj svadbi uhvaćena s bivšim dečkom Ivane Paradžiković. Evo što nam je rekla

Doris Pinčić na Veljačinoj svadbi uhvaćena s bivšim dečkom Ivane Paradžiković. Evo što nam je rekla

‘To nema veze s mozgom… Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem‘

Prvi gosti na najiščekivanijem vjenčanju – onom Jelene Veljače i Vite Turšića prošle subote u zagrebačkom Botaničkom vrtu bili su Doris Pinčić (32) i, kako su se raspisali forumi i portali – tajnoviti crnokosi muškarac. Piše Jutarnji list

Nije trebalo dugo da krenu rasprave o identitetu muškarca i mogućoj novoj vezi poznate voditeljice koja se nakon rastave od glazbenika Borisa Rogoznice (31) u javnosti još nikada nije pojavila u muškom društvu.

Kada su Veljača i neki drugi javnosti dobro poznati gosti objavili njihovu fotografiju u Instagram priči, mnogi su se zapitali tko je muškarac u društvu Doris Pinčić. Ubrzo su obožavatelji pokrenuli šuškanja o novoj ljubavi ove voditeljice.

Otkriveno je da je muškarac koji je Doris pravio društvo na Veljačinom vjenčanju Jan Štedul (38), dugogodišnji televizijski producent koji je radio na mnogim emisijama poput ‘Big Brothera’, a trenutno surađuje s Doris na njezinim audio vizualnim projektima koje Pinčić proizvodi u sklopu svoje firme DPR.

Međutim, Štedul je javnosti poznatiji zbog ljubavnih veza koje je imao s Ivanom Paradžiković (40) i Helenom Štedul, kako pišu portali.

S dizajnericom i PR agenticom Helenom u braku je dobio dvoje djece, a s bivšom voditeljicom emisije ‘Provjereno’ ima sina Huga.

– Ništa nije nemoguće kada imaš obitelj i drage ljude oko sebe koji ti pomažu. Samohrana sam majka, ali nikako nisam sama – govorila je 2009. Paradžiković o samohranom majčinstvu u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Za komentar o mogućoj novoj ljubavi koja je danas glavna tema svih showbusiness portala upitali smo upravo Doris Pinčić.

– To nema veze s mozgom… Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem – kratko je komentirala napise.

No, oni koji su bili na Veljačinom vjenčanju svjedoče da su Pinčić i Štedul doista bili nerazdvojni.

– Ali pa, zaboga, ne mora to odmah značiti da su u vezi. Pa oni su dugogodišnji poslovni suradnici i prijatelji. To im je poveznica i s Veljačom, svi se oni znaju sa snimanja serije ‘Larin izbor’ još 2011. godine. Jelena i Doris otada su vrlo bliske, a na toj je seriji radio i Štedul – objašnjava nam anoniman, ali dobro upućen izvor.

– Budimo realni, zar bi Doris, na kojoj je toliki fokus medija, doista došla na ovo najiščekivanije vjenčanje u pratnji nekog novog frajera, tko god da on jest, ako ga uopće ima, kada se toliko trudi očuvati svoju privatnost? – pita se retorički naš izvor poentirajući.