VIDEO: Talijanska novinarka Ferri (60) slučajno otkrila međunožje u lajvu sa Eura…

VIDEO: Talijanska novinarka Ferri (60) slučajno otkrila međunožje u lajvu sa Eura…

Dogodilo se, ništa ozbiljno. VAR je očito posvuda, nasmijala se talijanska novinarka Paola Ferrari koja je nepažnjom otkrila previše u programu uživo na RAI-ju. Mnogi su je usporedili sa Sharon Stone

Očito ne znajući da je u programu uživo i da je kamera u delikatnoj poziciji, slučajno je otkrila međunožje. Cijelu je situaciju popratila s osmijehom.

– Snimka je postala viralna. Čini se da se ovdje VAR koristi više nego na terenima Eura. Dogodilo se, ništa ozbiljno – nasmijala se iskusna novinarka.

Prvi angažman na TV-u imala je davne 1977., a na talijanskoj javnoj televiziji radi od početka 1990-ih i vodi emisije poput “Sportske nedjelje” i “90. minute”. Višestruka je dobitnica nagrada za televizijsko novinarstvo.

– Sharon Stone? Jedna od najseksipilnijih žena na svijetu. Ali usporedba je pretjerana jer ona tamo nije nosila donje rublje, a ja jesam. Ipak volim zdravlje i higijensku čistoću – naglasila je.

Osim tog poteza, nije se proslavila ni izgovorom nogometaša komentirajući utakmicu Francuske i Njemačke u Münchenu. Matsa Hummelsa nazvala je “Homeless”, Kyliana Mbappéa “Mappé”, a Paula Pogbu “Pogball”, zbog čega su je također uzeli na zub.

Kako god, RAI ne mora brinuti za gledanost sportskog programa dok je Paola u studiju. Prenose 24sata