Luka Modrić rekao veliku istinu nakon lošeg rezultata protiv Češke i poslao je jasnu poruku svima uoči odlučujuće utakmice: Da, to je dobra stvar!

Luka Modrić rekao veliku istinu nakon lošeg rezultata protiv Češke i poslao je jasnu poruku svima uoči odlučujuće utakmice: Da, to je dobra stvar!

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija u drugoj utakmici na Euru odigrala 1:1 protiv Češke, zanimljivo je bilo čuti razmišljanje kapetana Vatrenih Luke Modrića

Hrvatska ni u drugoj utakmici na ovogodišnjem Euru nije uspjela doći do pobjede i važna tri boda. S druge strane, Hrvatska u zadnjem kolu mora pobijediti Škotsku ako želi plasman u osminu finala. Piše tportal

‘Definitivno ostaje jedna gorak okus jer smo se nadali pobjedi, ali nažalost nismo došli do nje. Mislim da smo u prvom poluvremenu u jako loše u utakmicu, totalno neorganizirano, ali u drugom smo se malo konsolidirali, bili smo bolja ekipa i zabili smo gol. možda smo mogli zabiti još koji gol bili smo opasniji nažalost nismo uspjeli doći do drugog gola. Ništa, moramo se okrenuti zadnjoj utakmici i treba nam pobjeda za otići u drugi krug’, kazao je bez pardona 35-godišnji Luka Modrić.

Sada protiv domaćina Škotske u Glasgowu (22. lipnja, 21 sat) igra samo pobjeda, a Modrić je toga itekako svjestan pa je jasno poručio:

‘Pa dobro, znamo što nam je činiti. U zadnjoj utakmici moramo pobijediti ako želimo proći i po meni je to dobra stvar! Treba se sad dobro oporavit, proanalizirati gdje smo griješili i što trebamo popraviti te to primijeniti na sljedećoj utakmici’, dodao je Modrić.