VIDEO Procurila snimka svađe Jeremića i Vučića, skoro se potukli u sjedištu stranke: “Hoćeš da me linčuješ, devojčice jedna?!”

VIDEO Procurila snimka svađe Jeremića i Vučića, skoro se potukli u sjedištu stranke: “Hoćeš da me linčuješ, devojčice jedna?!”

Na službenom Twitteru Srpske narodne stranke objavljena je snimka svađe između Vuka Jeremića, predsjednika stranke i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.


Na snimci se čuju glasovi od kojih neki pozivaju i na fizički obračun. Sve se odigralo u petak ujutro ispred Predsjedništva kada su se Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Miroslav Aleksić i Borislav Novaković došli pred stranku nakon što je Vučić dan ranije pozvao članove da dođu i “pokušaju ga linčovati”.

Čelnici Narodne stranke su se pozivu odazvali, a jučer je osvanula i snimka događaja u zgradi predsjedništva gdje ih je dočekao sam Vučić.
Jeremić, bivši srpski ministar vanjskih poslova, na početku snimke Vučiću govori da je “lopov, izdajnik i kukavica”, a onda se čuju pozivi da izađu van, valjda kako bi se fizički obračunali. Potom se čuje i osiguranje koje govori kako to nije pametno.

Jeremić dobacuje “hajde, hajde”, a Bora Novković pita Vučića zašto bježi.

“Hoćeš da me linčuješ, devojčice jedna!?”, govori Vučić.

Nakon obračuna u zgradi Predsjedništva Vuk Jeremić pred novinarima je rekao kako je Vučić vikao unoseći im se u lice i govorio im da ga tuku.

“Psovao je, vrijeđao i prijetio, govorio mi je da sam lopuža“, potužio se Jeremić.

Nakon cijelog sukoba u zgradi Predsjedništva Vuk Jeremić je izašao pred novinare i kazao da je Vučić vikao, unosio im se u lice i govorio da ga tuku.

O svemu se oglasio i ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin koji je priopćenjem izvijestio da su specijalci spriječili da Vuk Jeremić i još trojica članova stranke od predsjednika Vučića dobiju “ono po što su došli”.