Capak od produkcijske firme redatelja i glumca Dejana Aćimovića naručio 12 spotova za promociju cijepljenja

Capak od produkcijske firme redatelja i glumca Dejana Aćimovića naručio 12 spotova za promociju cijepljenja

Spotovi će HZJZ koštati 162.500 kuna, a producirat će ih tvrtka DA FILM u vlasništvu hrvatskog redatelja i glumca Dejana Aćimovića

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) postupkom jednostavne nabave 18. je lipnja od tvrtke DA FILM d.o.o. naručio 12 spotova s ciljem promicanja cijepljenje protiv covida-19.

Nabavu spotova svojim je potpisom autorizirao ravnatelj HZJZ-a doc. dr. sc. Krunoslav Capak, prim. dr. med., a oni će Zavod koštati 162.500 kuna (PDV je uključen u cijenu).

Hrvatski glumac i redatelj Dejan Aćimović vlasnik je tvrtke DA FILM. Prema podacima Hrvatskog audiovizualnog centra, DA FILM je producent Aćimovićevih filmova “Anka” (2017.), “Kralj” (2011.), “Hrabro i na rezultat” (2009.) i “Pola ure za baku” (2009.) te filma “Šetač” redatelja Filipa Mojzeša iz 2015. godine.

Prema podacima iz poziva na dostavu ponuda, svaki od 12 spotova trajat će 15 sekundi, a emitirat će se na televizijskim programima i društvenim mrežama.

U spotovima bi se trebale pojavljivati osobe iz javnog života Republike Hrvatske, a spotovima će se građane poticati na cijepljenje.

Poruke iz spotova bit će usuglašene s glavnom porukom kampanje “Misli na druge, cijepi se!”, a HZJZ će odobriti svaki scenarij svakog spota.