Je li ovo početak kraja Davora Šukera? Marijan Kustić postao kandidat za predsjednika HNS-a…

Je li ovo početak kraja Davora Šukera? Marijan Kustić postao kandidat za predsjednika HNS-a…

Nogometni savez Ličko-senjske županije je na jučerašnjoj sjednici Skupštine u Gospiću u nazočnosti svih svojih članova aklamacijom podržao kandidaturu

Najava konkretnih promjena na čelu Hrvatskog nogometnog saveza je stigla.

Marijan Kustić je pokrenuo postupak svoje kandidature za predsjednika HNS-a, što znači da na tom mjestu želi naslijediti Davor Šukera.

Nogometni savez Ličko-senjske županije je na jučerašnjoj sjednici Skupštine u Gospiću u nazočnosti svih svojih članova aklamacijom podržao kandidaturu svog županijskog predsjednika Marijana Kustića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Skupštini su uz članove Nogometnog saveza Ličko-senjske županije kao gosti nazočili i predsjednici 17 županijskih nogometnih saveza u Hrvatskoj.

Ovo je ujedno i prva nominacija za čelno mjesto HNS-a.

Marijan Kustić je nakon izbora zahvalio na podršci svim članovima Skupštine, ali i svim predsjednicima županijskih nogometnih saveza koji su svojim dolaskom uveličali predsjedničku kandidaturu aktualnog izvršnog direktora HNS-a i predsjednika Nogometnog saveza Ličko-senjske županije nagovijestivši time značajnu podršku uoči Skupštine HNS-a.

Nakon ove nominacije matičnog Saveza Kustiću sljedećih dana predstoji prikupljanje podrške još najmanje šest županijskih nogometnih saveza kako bi njegova kandidatura za predsjednika HNS-a postala i službena.

Izborna skupština HNS-a bit će održana 29. srpnja ove godine u Zagrebu. Doznaje Novi List