Tomaševićeva zamjenica Danijela Dolenec objavila imovinsku karticu, ima toga dosta…

Tomaševićeva zamjenica Danijela Dolenec objavila imovinsku karticu, ima toga dosta…

Zamjenica zagrebačkoga gradonačelnika Danijela Dolenec objavila je svoju prvu imovinsku karticu s obzirom na to da je stupivši na dužnost Tomaševićeve zamjenice ujedno postala dužnosnica

Danijela Dolenec, doktorica znanosti iz politologije, kao zamjenica zagrebačkoga gradonačelnika ima plaću od 15.586 kuna, a uz to je prijavila da od znanstvenog dohotka jednokratno prima 30.500 kuna.

Od edukacijske djelatnosti, također jednokratno, inkasirala je nešto manje od dvije i pol tisuće kuna, a od imovine svaki mjesec zaradi 3360 kuna. Suprug zagrebačke dogradonačelnice radi u tvrtki Flixbus CEE South d.o.o. za neto plaću od 23.081 kunu, a uz to jednokratno od nesamostalnog rada inkasira još 16.887 kuna.

Supružnici posjeduju tri stana u Zagrebu.

Jedan glasi na Dolenec, a stekla ga je darovnim ugovorom, ima 67 kvadrata i procijenjen je na 900.000 kuna. Stan od 39 kvadrata, vrijedan 600.000 kuna, supružnici zajednički posjeduju i stekli su ga nasljedstvom i kreditom. Treći glasi na supruga Danijele Dolenec. Ima 82 kvadrata i vrijedan je 1.250.000 kuna. I taj stan stečen je kombinacijom nasljedstva i kredita.

Suprug ima automobil Honda Civic iz 2008. vrijedan 40.000 kuna.

Oboje imaju udio u fondu Croatia mirovinskog osiguranja te je vrijednost svakog udjela nešto veća od 11 tisuća kuna. Zajednički udio imaju u fondu Allianz Hrvatska d.d., vrijedan 47.880 kuna. Suprug Danijele Dolenec ima i udio u fondu ZB Invest, vrijedan 28.600 kuna, ali i štednju u kriptovalutama od 80 tisuća kuna.

Suvlasnik je gotovo četvrtine tvrtke Top Digital Agency Inc sa sjedištem u Dublinu u Irskoj. Tvrtka ima urede u Londonu i Zagrebu.

Dolenec je navela da je članica Hrvatskoga politološkog društva. Javlja N1