Alkarski vojvoda Boško Ramljak priveden zbog obiteljskog nasilja: u svađu roditelja umiješala se i kćer koja je ocu otela mobitel i pozvala policiju

Alkarski vojvoda Boško Ramljak priveden zbog obiteljskog nasilja: u svađu roditelja umiješala se i kćer koja je ocu otela mobitel i pozvala policiju

Kao bomba sinjskim krajem odjeknula je u četvrtak objavljena vijest da je Boško Ramljak, alkarski vojvoda nedavno priveden na Prekršajni sud zbog obiteljskog nasilja.

Kako piše Dalmatinski portal, osim Ramljaka je na sud dovedena i njegova kćer koja je isto tako prijavljena zbog prekršaja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Sve se dogodilo sredinom lipnja ove godine u njihovom obiteljskom stanu gdje su se posvađali vojvoda i njegova supruga koja se u prijavi navodi kao žrtva. U jednom se trenutku u njihov sukob ukljućila i kćer koja je ocu otela mobitel.

Kako smo neslužbeno doznali, baš je kćer pozvala policiju čiji su sinjski djelatnici odradili posao vrlo profesionalno. Nakon što su privedeni pred prekršajnog suca, sukobljeni članovi obitelji Ramljak su navodno “promijenili ploču” odnosno kazali su da nije to baš sve tako kako policija navodi u svojoj prijavi te da nije bilo fizičkog nasilja, već samo malo više vike i galame.

Sam Ramljak je za Večernji list potvrdio događaj kazavši da se u njegovoj kući nije “dogodilo ništa što se ne događa u drugim obiteljima”.

– Da, dogodilo se to što spominjete ne bježim od istine. Nisam bježao ni od Domovinskog rata, a Alka je moj smisao života i uvijek ću se za nju boriti i afirmirati je – kratko je komentirao Ramljak.

Umirovljeni časnik Hrvatske vojske Boško Ramljak u listopadu 2019. godine postao je zaposlenik menadžmenta DIV Grupe Tomislava Debeljaka i to na mjestu savjetnika Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost.

– Boško Ramljak aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik. Nakon rata do umirovljenja kao časnik u Oružanim snagama Hrvatske vojske aktivno je radio u sigurnosnim sustavima Hrvatske vojske – istaknuli su iz DIV Grupe tada u svom priopćenju poslanom medijima. Javlja Slobodna Dalmacija