Daniel Spajić imenovan za vršitelja dužnosti Glavnog tajnika Domovinskog pokreta…

Daniel Spajić imenovan za vršitelja dužnosti Glavnog tajnika Domovinskog pokreta…

Daniel Spajić imenovan je vršiteljem dužnosti Glavnog tajnika Domovinskog pokreta, objavljeno je na Facebooku te stranke.

Objavu Domovinskog pokreta prenosimo u cijelosti:

“Nakon ostavke Glavnog tajnika Domovinskog pokreta Darija Žepine, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić temeljem Statuta Domovinskog pokreta imenovao je vršiteljem dužnosti Glavnog tajnika Domovinskog pokreta Daniela Spajića, počevši od 22. srpnja 2021. na određeno vrijeme, do izbora Glavnog tajnika sukladno Statutu Domovinskog pokreta.

Daniel Spajić obnaša mandat zastupnika u Hrvatskom saboru od srpnja 2020. godine, predsjednik je podružnice Domovinskog pokreta Virovitičko-podravske županije, gdje je bio i kandidat za župana, a lista Domovinskog pokreta je kao druga po snazi ušla u Županijsku skupštinu. U Virovitičko-podravskoj županiji Domovinski pokret pod vodstvom Daniela Spajića osvojio je vlast u gradu Slatini i općini Gradina što smatramo velikim uspjehom u toj županiji.

Kao zastupnik u Hrvatskom saboru bori se za pravedniju javnu nabavu bez kriminala i prekomjernog trošenja javnih sredstava iz proračuna. Ukazao je na malverzacije i kriminal u zdravstvenom sustavu kao i na sumnjive ugovore koje će DORH tek istražiti. U travnju je podnio kaznenu prijavu protiv ministra zdravstva Vilija Beroša glede javne nabave za IT projekt eBolnice. Član je Mandatno-imunitetnog povjerenstva, Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove i član Savjeta za robne zalihe.

Novoizabranom vršitelju dužnosti Glavnog tajnika Domovinskog pokreta želimo puno uspjeha u daljnjoj organizaciji i strukturiranju Domovinskog pokreta!”