Snimanje prostorija u Domovinskom pokretu: Watergate DP-a ili zašto je zapravo otišao Škoro…

Snimanje prostorija u Domovinskom pokretu: Watergate DP-a ili zašto je zapravo otišao Škoro…

Istraživački novinar Gordan Malić objavio je na svom fb-u zanimljiv post o događanjima u Domovinskom pokretu.

“WATERGATE DOMOVINSKOG POKRETA, ILI ZAŠTO JE OTIŠAO ŠKORO

Domovinski pokret angažirao je zaštitarsku tvrtku radi osiguranja stranačkih prostorija. Vlasnik tvrtke navodno je bio dugogodišnji djelatnik sigurnosnih službi, a ista se promovira kao agencija “koja sve zna”, i usko je specijalizirana za prikrivene istrage, istraživanja pravnih osoba i fizičkih osoba i NADZOR, odnosno prikrivene opservacije.

Čini se da je ovo posljednje presudilo odnosu Miroslava Škore i Maria Radića, zamjenika predsjednika DP-a. Stranačke prostorije su odnedavna stavljene pod potpuni video nadzor, o čemu Škoro, navodno, nije imao pojma, ali Mario Radić jest.

Iz te nove situacije nadzora stranačkih prostorija kojem Škoro nije bio sklon, izrodio se niz neugodnih scena u koje su involvirane i neke stranačke djelatnice i visoki dužnosnici, a koje su konačno dovele do razlaza. tj. do raspada Domovinskog pokreta. Škoro je naime brand tog pokreta, a tajkun s obrijanom glavom i cvikerima, iz Pevexa, to nikako ne može postati, kao ni ostatak rekvirirane desnice koja se osovila oko simbola tamburice. Sada se mogu objesiti s Bartulicom. Karolina Vidović Krišto uskoro pokreće svoju političku platformu i Matoševa dva Hrvata opet se dijele na šest stranaka. Ako do jeseni na čelo ne dovuku Mišu Kovača ili barem Cetinskog, DP-ovci neće dočekati iduće izbore.

Ukratko, Škori je presudio desničarski Watergate. Fantastičan predložak za sitcom kad bi ga imao tko napisati”, napisao je Gordan Malić na svom FB-u.