Konferencija za medije povodom obilježavanja VRO Oluja u Kninu

Konferencija za medije povodom obilježavanja 26. obljetnice VRO Oluja održat će se u petak, 30. srpnja ispred zgrade Grada Knina

Konferencija za medije povodom svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja održat će se u petak, 30. srpnja 2021. ispred zgrade Grada Knina, ulica dr. Franje Tuđmana 2 u Kninu, s početkom u 14 sati.

Na konferenciji za medije će sudjelovati članovi Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice vojno redarstvene operacije Oluja koji će prezentirati tijek priprema i program središnje svečanosti koja će se održati 5. kolovoza 2021. u Kninu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da najave svoj dolazak na e-mail infor@morh.hr do petka, 30. srpnja do 10 sati te da dođu u petak, 30. srpnja ispred zgrade Grada Knina, ulica dr. Franje Tuđmana 2 u Kninu, najkasnije do 13.45 sati.

Objava Konferencija za medije povodom obilježavanja VRO Oluja u Kninu pojavila se prvi puta na MORH.

DEMOS MEDIA: Izvor MORH